HOBIBEAR Nové Letné Sandále 2020 Papuče Outdoor Obuv Pláži na chlapec a dievča obuvi AUB3135

€30.69

Nový produkt

1 položky

Štítky: sandál chlapec, detská obuv, obuv zimná, topánky šport ženy, topánky pre dospievajúcich biela, čierne dno, basquiat tričko, topánky šport žena, dievča šport, č tenisky značky.

HOBIBEAR Nové Letné Sandále 2020 Papuče Outdoor Obuv Pláži na chlapec a dievča obuvi AUB3135

Priedušná Deti Tenisky Krajky-up s uzáverom háčika a slučky upevnenia pre ľahký, pohodlný fit Nastaviteľné uzavretie poskytuje väčšiu stabilitu a pohodlie, Pohodlné Topánky pre Chlapcov Mäkké textilných podšívka skvelý pocit proti nohy Polstrovaný jazyk a golier ponúka útulný, pohodlný strih Športový úplet mesh tkanina hornej ponúka vynikajúcu priedušnosť, ktoré pomôžu udržať nohy v pohode spevnená päta podporu chráni vaše nohy od stlačenia pri náraze z prevádzky Flexibilná gumová podrážka pre dlhodobé nosenie odolnosť pre nosenie na a mimo vyučovania

Naša značka

HOBIBEAR je sada vývoj výrobkov,výroba a predaj sila spoločnosti.Angažuje deti s vysoko kvalitné topánky na podporu zdravého rastu detí.

Detail

Detail 1. Ak som urobil objednávku, mohli by ste mi poslať na položku obrázky bez vodotlače? -----Samozrejme, že Sme mohli posielať položku obrázky bez vodotlače, ak chcete, ale musíte nám pri uvedení vašej objednávky. 2. Robíte drop shipping? -----Áno, mohli by Sme urobiť pokles lodnej dopravy na celom svete, pre vás, stačí dať do vašich zákazníkov adresu pri vytváraní objednávky. 3. Môžem mix farieb v rovnakom štýle položky? -----Áno, zvyčajne veľa položiek mať niekoľko rôznych farieb.Takže ak chcete miešať v rôznych farbách, prosím, poznámku, ktoré farby chcete pri uvedení vašej objednávky.Ak nie, sme väčšinou stačí poslať položku farby ako je to zobrazené ako ste objednávku. 4. Potrebujem zaplatiť dovozné clá? -----Závisí to od vašej krajiny import a export politiky, ak tarifa za následok, je potrebné, aby hradí kupujúci.Radi by sme vyhlásiť nízkou hodnotou, pre vás zaplatiť trochu sadzobníka, alebo aby sa zabránilo dane.Doprava 1.Položky sú dodávané len po prijatí platby.Obvykle budeme loď do 24 hodín po systém overenie vašej platby. 2.Máme loď v položke cez Čína Príspevok Air Mail, EMS, DHL, FedEx. 3.My len loď na potvrdenej objednávky adresy, telefónne číslo a meno a priezvisko, najmä pre klienta, z ruskej Federácie. 4. Nie sme zodpovednosť za žiadne nehody, oneskorené alebo iné problémy, ktoré sú povinnosti prepravné služby. 5. Že nižšia cena nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili alebo značky hodnotu výrobku a môže sa nevzťahuje na krajiny s rôznymi colných predpisov.Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní po úhrade, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám.

Spätná väzba

null

null

Dekorácie Bowtie
Tvar Päty Byt Podpätky
Vrchný Materiál PU
Vekové Rozpätie 14t
Pohlavie Dievčatá
Farba Ružová, Čierna
Päty Typ Kliny
Uzavretie Typ Háčik & Slučky
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Materiál Podrážka PU
Názov Značky HOBIBEAR
Oddelenie Meno Deti
Kožené Štýl Mäkké Kožené
no Outdoor Obuv Pláži na chlapec a dievča obuvi AUB3135
Položka Druh Sandále

Súvisiace produkty