O1 kyslíkový senzor lambda senzor vzduchu palivo pomer senzor pre buick Lakros regal GL8 FirstLand 12617648 2009-2016

€21.19

Nový produkt

1 položky

Štítky: touran, auto gill, do vw, buick regal, opel senzor, touareg vw, dashboard touran, g8 pontiac, BUICK, buick excell interiéru.

Dodávka-Manipulácia čas:2 dni. -Dovoľte 11 až 22 pracovných dní dodacia lehota vzhľadom na dlhé vzdialenosti. -Uistite sa prosím, že dodacia adresa, ktorú poskytnete pri pokladni .Nie sme zodpovední za nedoručila adresy.

Vrátenie a Výmena Politiky Všetkých predajov sú konečné.Vrátenie a Výmena môžu byť vydané len na vadný tovar alebo nesprávnu položku dodáva.Iba výmena je povolené pre zlé tovar zakúpený, a zákazníci sú zodpovední za návrat, náklady na dopravu a následné nahradenie lodné náklady.Náhradné položky budú spracované a dodané po návrate a kontrola pôvodná položka.

Poškodené Položky

Poškodený tovar obsahuje položky, ktoré sú poškodené počas prepravy.Ak zásielku príde na vaše dvere s zrejmé, doprava poškodenia, prosím, odmietnuť prevziať zásielku.Ak súhlasíte dodávka a potom nájdite doprava poškodenia, prosím, uložte všetky obalového materiálu a papierovanie a ihneď nás kontaktujte.Digitálne fotografie sa budú vyžadovať pre všetky prípady.

Chybný alebo Nesprávny Dodaní Položky

- Ak je položka, ktorú chcete vrátiť je nefunkčný, ale nie je zrejmé, škody, sa považuje za chybné.Ak dostanete chybný alebo nesprávne položku, prosím, uložte všetky baliace materiály a papiere, a ihneď nás kontaktujte pomocou číslo položky, ebay, ID, a vady description do 7 dní odo dňa balík prišiel, a spracujeme vašu žiadosť okamžite.Náhradné položky budú spracované a dodané po návrate a kontrola pôvodná položka.

Žiadne Reklamácie nebudú akceptované po 7 dňoch.Digitálne fotografie sú potrebné pre všetkých prípadoch chybného položky.

- Vrátený tovar musí byť v pôvodnom balení a stave, nepoužívané, alebo budú odmietnuté a poslal späť k vám.Neváhajte a kontaktujte nás s prípadnými otázkami.

O naše auto časti spoločnosti, O naše auto diely spoločnosť

V roku 2002 sme začali naše podnikanie ako Guangzhou, Ltd v Číne, Odvtedy sme boli slúžiace auto trhu s širokú škálu výrobkov automobilového priemyslu a príslušenstvo.V súčasnosti máme niekoľko významných distribútorov a predajcov dodáva výrobky do usa, Nemecku, Mexiku, Austrálii, Hong Kongu a Číny.Naše výrobné nachádzala v Číne, sídlo je V Nemecku.

Patentov a Autorských práv Vážení patent alebo logo držiteľov, prosím, kontaktujte nás pre pochybnosti o jeho kópiu právo alebo patent, budeme odpoveď vám fastly a vzletu záznam okamžite a diskutovať s vami.Prosím, nenechajte si kúpiť položky, ktoré máte pochybnosti vyššie.

Ak chcete, veľké množstvo z našich produktov, prosím neváhajte a kontaktujte nás, potom by sme mohli dať vám zľavu podľa paticular prípade.

Ďakujeme, že ste pre vaše podnikanie!

Rozlíšenie ŠTANDARD
Lineárne ŠTANDARD
Typ Snímača Piezoelektrické
Názov Značky NoEnName_Null
Citlivosť ŠTANDARD
Rozsah Merania ŠTANDARD
Druh Mimo Vykurovacej Typ
Hysterézia ŠTANDARD
Opakovateľnosť ŠTANDARD

Súvisiace produkty