40 Ks DC Elektrický Motor 25/64" x 15/32" x 19/32" Uhlíkové Kefy

€9.31

-30%

€13.30

Nový produkt

1 položky

Štítky: oxid elektromotora, uhlíkové kefy motor 5mm, oxid brúska, kefa uhlíková, 5 mm uhlíková kefa, Kefa Motora, kefa uhlia, oxid vŕtačka, kefa uhlíková motora, náhradné dierované.

Široko používaný pre rôzne náradie a elektrické motory, ako vŕtačka s príklepom, kotúčové píly, cut-off pílu a uhlovú brúsku.

Špecifikácia: Názov Výrobku Uhlíková Kefa Uhlíková Kefa Veľkosť 10 x 6 x 15 mm/ 25/64" x 15/32" x 19/32" (L*W*T) Celková Dĺžka (Cm) 40 mm/ 1.6" Materiálu Uhlíka a Kovová Čierna Farba, Strieborné Tón, Mosadz Tón Čistá Hmotnosť 110 g Obsah balenia 40 x Uhlíkové Kefy

Popis: Tieto Uhlíkové Kefky sú navrhnuté s jar drôt vedie.Široko používaný pre rôzne náradie a elektrické motory, ako vŕtačka s príklepom, kotúčové píly, cut-off pílu a uhlovú brúsku.

O Zásielke

1)DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3) My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4) Všetky naše produkty sú materiálne objekt fotografiie, prosím vás ubezpečiť, nákup.Ale obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5)SLUŽBA TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6) Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7) v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Www.goclever.com

1), Ak chcete kúpiť veľké množstvo, pls kontaktujte dodávateľa.

2)Prosím, snažte sa poskytnúť podrobné informácie, ako je možné, adresu,ako je psč,domáce telefónne a mobilné telefónne číslo.

3)Keďže rozdiel medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme, že štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

4)Ak ruskej Federácie zákazník, pls uveďte vaše celé meno, aby nás, inde možno si nemohol dostal tovaru.

O Spätnú Väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Dúfame, že sa vám bude dať nám hodnotení objektívne pravdy.Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Číslo Modelu CB103
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ

Súvisiace produkty