Motocykel Nastaviteľné, Sklopné Rozšíriteľný Brzdové Páčky Spojky Pre Buell X1 Lightning 1998-2002 S1 Lightning Rokoch 1997-1998 M2 Cyclone

€20.54

-4%

€21.62

Nový produkt

1 položky

Štítky: epcs16n, iphone lightning rozšíriť, buell páky, cabl, pomocou fpga sdram, extender svetlo, 8pin lightning extender, buell, buell m2, cb1300 páky.

Motocykel Skladacie Rozšíriteľný Brzdové Páčky Spojky Stav: Aftermarket Úplne Nový, Vysoko Kvalitný Materiál: CNC 6061 Kusu Hliníka "skladací" pracuje najmä na rozbité ochrany keď motorka bude krach, to môže zložiť automaticky znížiť najmenej škody na vašom bicykli. "rozšíriteľný" beží na funkciu osobných preferencií nastavenie môžete upraviť dĺžku podľa vašich požiadaviek,dlhšie alebo kratšie.Zameraním na high-end high-kvalitné Brzdové Páčky Spojky garantujeme každý produkt, každý proces, podliehajú prísnym testom nie Sme ako cena so zlou produktov , sme si istí, že naše produkty, aby ste spokojný ,vaša spokojnosť je naša snaha.Funkcia: Rozšíriteľný & Skladanie.Plne 6 pozícií nastaviteľné Rozšíriteľný: Cca 3 cm Skladacia: 90 stupňov Povrch : Hard Anodized Jednoduchá inštalácia bez návod Farba: Ako na obrázku zobrazené Package: 1 pár brzdové páčky spojky Obutie:

PRE BUELL X1 LIGHTNING 1998-2002

PRE BUELL S1 LIGHTNING rokoch 1997-1998

PRE BUELL M2 CYCLONE 1997-2002

Ak potrebujete LOGO, prosím, kontaktujte nás, môžeme laser.

1.Platby: akceptujeme alipay tu.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2.Doprava: -tovar zasielame do celého sveta. Položky sú dodávané z Číny pomocou leteckú poštu, dostanete k väčšine krajín do 10 do 20 pracovných dní. Dodacia lehota závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až do 20 pracovných dní. -Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.Budeme posielať položky do 5 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. 95% objednávok 2 deň lode von. -Sme nie uarantee dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné f ees, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované na t ime dodania.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. -Náklady na dopravu neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel. 3.Vráti: -snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. -Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vrátil sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. -Kupujúci bude zodpovedný za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky. 4.Spätná väzba: Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. 5.Otázky: Môžeme byť v kontakte s vami v priebehu transakcie, a ak máte akýkoľvek problém, neváhajte a kontaktujte nás cez e-maily alebo on-line správy, budeme odpoveď vám do 24 hodín počas pracovných dní(pondelok-Off) a vyriešiť problém za vás.

Položka Dĺžka 16cm
Položka Priemer 0.15cm
Rok 1997-2002
Názov Značky ReQing
Názov Modelu X1 Lightning M2 Cyclone S1 Blesk
Položka Šírka 6cm
Položka Hmotnosť 4kg
Špeciálne Funkcie Lepšie ako iný produkt v Číne Trhu
Externé Testovanie Certifikácia BQB
Druh Materiálu CNC
Položka Výška 2cm
Položka Druh Laná & Káble
Motobike, Aby Univerzálny

Súvisiace produkty