Valec Radiátor Prepadovej Nádrže Nádrže Chladiacej Kvapaliny Univerzálny Môže Čierny Modrý Plyn Nádrže Motocyklov Moto Diely, Doplnky, Nové 2020

€12.25

-69%

€40.83

Nový produkt

1 položky

Štítky: motocykel nádržou pohonných hmôt., nádrž nádrž, jerrican, pretečeniu radiátor nádrž, cafe racer plyn nádrž, motorka palivovej nádrže, atlas copco, gasolin nádrž, muž rozšírenie nádrž, motocykel plyn nádrž plug.

800ml Radiátor Prepadovej Nádrže Univerzálny Chladič Chladiacej kvapaliny Hliníkové Nádrže Prepadovej Nádrže Radiátor Prepadovej Nádrže Coolin g Hadice

Popis:

100% Úplne Nové a Vysokej Kvality!

-Ľahko inštalované na výfukové potrubie z pôvodného auta a ďaleko od zdroja tepla.

Fix it s blokantom a pokúsiť sa udržať celé potrubie vo vákuu štátu.

-Zabrániť Úniku Chladiacej kvapaliny: Pevne uzavreté spp, Plne Tig Zvárané a Niť Prísť s O-krúžok Tesnenie, Udržiavať dobré uzavretom prostredí a Zabrániť úniku chladiacej kvapaliny.

-Zabrániť Hrdze: chladič chladiacej kvapaliny prepadovej nádrže je pomerne jednoduché zariadenie, ale môže ušetriť veľa peňazí tým, že zabraňuje tvorbe hrdze v chladiacom systéme vášho vozidla.

-Udržať Prevádzkové Teploty: Chladiča chladiacej kvapaliny prepadovej nádrže robí motora, chladiacej kvapaliny, aby sa v rámci prevádzkových teplotách, keď je motor v chode na jeho optimálny výkon.

-Chladiacej kvapaliny Späť Do Radiátora: Keď chladiacej kvapaliny bude štart vychladnúť, bude zmluva objemom, vákuové ventil v tlakovom spp otvorí umožňuje chladiacej kvapaliny, ktorý bol dopravený do chladiča chladiacej kvapaliny prepadovej nádrže späť do radiátora.

Špecifikácie:

100% zbrusu nový

Produkt materiál: hliníková zliatina

Použitie: Univerzálny sa hodí pre všetky vozidla

Nádrž Farba: Strieborná/Čierna

Veľkosť: 20.5*7.5*5.2 cm/8*2.95*2"

Kapacita: 800ml

Package Zahrnuté:

1x nádrž na vodu, 1x olej rúry 1x kryt klip 2x konzola pre upevnenie 2x upínaciu 2x skrutka

Položka Dĺžka 20inch
Druh Materiálu Hliník
Externé Testovanie Certifikácia ISO9001
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Hmotnosť 640g
Položka Výška 20inch
Položka Druh Palivové Nádrže
Špeciálne Funkcie Oil Catch Tank
Model Rok 2019
Položka Šírka 7.5inch

Súvisiace produkty