Sexy a Hot Halter Faux kožené materiálu podväzky ručne sexy Punk O-Krúžok podprsenka hrudníka klietke popruhy bedrový pás pre ženy

€34.74

Nový produkt

1 položky

Štítky: podväzkové pásy etsy, muži podväzkové pásy, spodná bielizeň, podväzkové pásy, podväzkové pásy žena, široký podväzkové pásy, podväzkové pásy, erotické, podväzkové pásy vintage, bavlna podväzkové pásy, podväzkové pásy štýl, podväzkové pásy, červené.

Módne dámske bedrový pás

Materiál: Vysoko kvalitnej pu kože

Approxi veľkosť:

MIN: 1pcs

Balenie: vrecko na pc

Farby: ako na obrázku

Platby A Doprava: A. Plná platba musí byť uskutočnená v lehote 15 dní uvedení vašej objednávky.Odporúča platba je ESCORW .Akceptujeme aj Západ Únie B. kupujúci je zodpovedný za všetky dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine.C.Zabezpečujeme Dopravu Zdarma Sevice pre tento produkt v Číne Vzduchu Príspevok, bežne to bude dorazí vaša dodacia adresa, v 15-25 dní.D.Ak chcete rýchlejšie dodanie, môžete si vybrať, EMS, DHL, UPS, Fedex.Tieto služby dodávky potrebujú dodatočné prepravné náklady.

Vrátenie:

Na vrátenie môže byť vydané do 3 DNÍ PO položka doručené kupujúcemu.Tieto predmety musia byť vrátený v PÔVODNOM PREPRAVNOM PODMIENKOU pre vrátenie peňazí.Sme skontrolovať všetky vrátený tovar pred náhrady alebo výmeny, a tí sa vrátili s známky poškodenia alebo opotrebovania, nebude nárok na výmenu alebo vrátenie peňazí.Ak sme sa robí chybu do zoznamu, budeme platiť za objednávateľa prepravy, v opačnom prípade je kupujúci zodpovedný za prepravu.

Pls tiež skontrolujte, pomocou ktorých jeden express pre vrátenie balík so mnou pred poslať produkt späť e-mailom alebo trademessenger.Som potvrdí s vami v priebehu 24 hodín.

Spätná väzba:

Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Popíšeme a fotografie položky, ako presne a úprimne, ako je to možné.Prosím, láskavo, aby "dokončiť objednávku" čoskoro po tom, ako dostanete zásielky a nechať pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojný s našim výrobkom.Toto je veľmi dôležité pre nás , aby sme mohli aj naďalej poskytovať vynikajúce produkty a vynikajúci zákaznícky servis.Sme veľmi ocenili za vašu podporu a spoluprácu.

Spony Dĺžky 0cm
Štýl Móda
Názov Značky ZengQu
Spony Šírka 0cm
Pohlavie Ženy
Šírka Pásu 0cm
Číslo Modelu BT1331
Pásy Materiálu Faux Kožené
Vzor Typ Pevné
Položka Druh Pásy
Oddelenie Meno Dospelý

Súvisiace produkty