Obrazov Na Stenu Pre Kuchyňa Žlté Zlato Ananás Jednoduché Plátno Maľovanie Umenia, Tlače, Plagát, Obraz, Maľba Domáce Dekorácie

€4.48

-47%

€8.47

Nový produkt

1 položky

Štítky: kohútik luxus, kohútik záhrada, pivo ťuknite na položku náustok, kameň márnosť, faucet grohe, kazety batérie, diy faucet, pivo kohútik veža, kohútik splitter, kohútik kameň.

Obrazov na stenu Pre Kuchyňa Žlté Zlato Ananás Jednoduché Plátno Maľovanie Umenia, Tlače, Plagát, Obraz, Maľba Domáce Dekorácie Veľkosť: size1: 20cmx30cmx1pcs ( 8x12inchx1pcs) size1: 30cmx50cmx1pcs (12x20inchx1pcs) size2: 40cmx60cmx1pcs (16x24inchx1pcs) size3: 50cmx70cmx1pcs (20x28inchx1pcs)

Ak potrebujete vlastné vlastnú fotografiu, prosím, poskytujú obraz s Vysokým Rozlíšením a poslal na môj e-mailovou schránkou (794923685@qq,com) alebo

Tapetujem.sk akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás slobodne.

Podporujeme Dropshipping a veľkoobchod, obrovský počet sa môžu tešiť na veľké zľavy a môžete dať prednosť výroby

Prosím, daj mi 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní , prosím neváhajte a kontaktujte sa s nami, či tam je nejaký problém s kvalitou , položka nie je prijaté atď.

vrátenie alebo výmena je prijateľné.Prosím, nenechávajte negatívna spätná väzba pred kontakt.

1. Tovar vám bude dodaný do 1-4days po prijatí overené platby. 2. Všetky položky sú dodávané z Tapetujem.sk Štandardná Doprava/Epack/Čína Registra Air Mail.to zvyčajne trvá 19-45 dni, aby sa dospelo. 3.Ak chcete byť rýchlejšie, prosím, Kontaktujte Ma pre EMS 7-15days)alebo DHL,UPS, (5-7days).Upozornenie Tipy : 1 Podľa miestnych vládnej politiky, Zákazníkov z Ruska a Ukrajiny musí spísať s plným menom, 2, Pretože počítača, nastavenia monitora.tam sa môže mierne rozdiel vo farbe, ktoré je nevyhnutné.

Názov Značky soyikol
Obrazov Na Stenu Pre Obývacia Izba Home Decor
Moderné Plagát Modulárny Obrázky
Tvar Vertikálne Obdĺžnik
Modulárny Obrazy Vytlačí A Plagát
Žlté Zlato Ananás Obrazov Na Stenu Pre Kuchyňa
Technics Sprej Na Maľovanie
Steny Obrázok Umenie Stene plagát
Rám režim Bez rámu
Štýl Moderné
plátno výtlačkov Obrazy Na Plátne
Podpora Base Plátno
Materiál Plátno
Predmety Zátišie
Rám No
Médium Nepremokavé Atrament
Formulár Jeden
Pôvodný No
Druh Plátno Potlače

Súvisiace produkty