2019 Afriky korálkové čipky tkaniny vysokej kvality nizhlijia kameň Ázijské čipky tkaniny, výšivky francúzsky šifón čipky textílie-XZX11

€67.82

Nový produkt

1 položky

Štítky: 2019 kalendár, plánovač, mini pocket plánovač, geometria washi, kalendár študent, zlatá špirála, kalendárneho mesiaca, , desktop plán planner, tabuľka žltá, Ovocie planer, List Veľkosť.

Popis: 1.Čipky pre Nevestu. 2.Čipka na Svadobné Šaty. 3.Čipky pre Africké Svadobné Party. 4.Čipky pre Nigérijský Narodeninovej Party. 5.Čipky pre Asoebi Strany a Nevesta. 6.Čipka na Oslavu Deň Strany. 7.Čipka na Svadbu Party. 8. Čipky pre Začatie promóciu.Naše Výhody: (1) najviac rozumnú cenu na platforme, Ušetriť Peniaze! (2) Dobrá Kvalita: Vysoká kvalita s najlepšie ceny čipky, 5yards/kus (3) Výhoda: 1.10 rokov výroby skúsenosti; 2. Pôvodné cena; 3.100% vysokej kvality; 4.Rýchle dodanie. (4) Rýchle dodanie: odosielame do 48hours po zaplatení zvyčajne 3-7days rýchle dodanie! (5) Dobré po-predajný servis: 3days vrátiť a vrátenie peňazí ak nie kvality problém!Vám bude účtovať prepravné náklady.

https://Tapetujem.sk/store/4647098

Poznámka :môže byť colné daň a mali by byť zaplatená kupujúcim.dane závisí od toho, či balík nie je overená miestne zvyky a politiky z rôznych krajín(najmä v Nemecku Atd.západoeurópskych krajín a Africké krajiny. ) Dalo by sa napísať správu pri uvádzaní poradia o tom, ako veľmi ste nás chcú dať na faktúre.Ďakujem vám veľmi pekne.

Upozornenie: reálna farba produktu možno je trochu odlišný od obrázky,vzhľadom na svetelné a počítač, monitor ,prosím, awared, že.

Šesť krokov k nákupu

Kupujúci sa čítať 1.Uistite sa prosím, uviesť názov adresu, na ktorú sú správne.Podľa ruských kupcov Po Rusku poštová politika úpravy, príjemca meno musí byť celé meno. 2. Všetky položky DHL, fedex sú zdarma, môžete si tovar po 3 až 7 pracovných dní, dúfame, že všetci zákazníci dostanú tovar prvýkrát. 3. Sme si dodavku do 48 hodín po platbe poradenstvo. 4. Keď zákazník informácie o doručení, prosím potvrď, že vybranej farby. 5. Kupujúci má zodpovednosť zaťažovať ich krajiny dane a/alebo povinností, ak je to potrebné.Po-predajný servis Materiálu skutočnej farby sa môžu mierne rôzne obrázky, pretože fotografovanie, vezmite prosím na vedomie, naša instant 3 dní vrátiť politike, ak existuje akékoľvek poškodenie tovaru, pošlite nám e-mail obrázky, zašleme čo najskôr novú úroveň, tovar, ktorý nie sú spokojní, budeme akceptovať vrátenie peňazí alebo zmeniť, ale nepoužívajte tovar, originál balenie, doprava a manipulácia poplatky by mali byť zaplatená kupujúcim.Spätná väzba spokojnosť Zákazníka je aspekt nášho tímu, ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, dajte nám päť hviezdičkový chvála a pozitívnu spätnú väzbu, budeme robiť lepšie.Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky, správu a nemôže vyriešiť všetky problémy, mali by ste si dajte nám vedieť, aby sme mohli vyriešiť ju, až kým nebudete spokojní.

Materiál Polyester / Bavlna
Textílie typu
Číslo Modelu ZB016L80A
Textílie Typ Oka
Prepravné
Technics Vyšívané
Funkcia Eco-priateľský
Balenie
Farba
Dodacia lehota
Štýl
Typ Produktu Čipky
Používateľov
šírka About 1.2 Meters
Dekorácie Korálky
Výroba Mieste

Súvisiace produkty