50 KS Prielom Hra Cartoon Graffiti Nálepky DIY Deti Hračky Bicykel, Cestovné Batožiny Gitara Notebook Nepremokavé PVC Nálepky Obtlačky

€1.48

-20%

€1.86

Nový produkt

1 položky

Štítky: displej psvr, tlačidlo pre ps3, consol, ovládanie ps4 jdm 001, dualshock 4 jdm 055, vlastné usa, hra pre deti, dualshock ps4 shell, dualshock 4 040, s2pg001a.

Vlastnosti: 50 KS non-opakovanie graffiti nálepky.Môžu byť pripojené na kufre, chladničky, notebooky a skateboardoch, atď.Bez stopy lepidla, nálepka je roztrhané vypnúť bez stopy a môžu byť znovu použité.Kultivovať detskú predstavivosť, tvorivosť a hobby.

Špecifikácie: Materiál: Nepremokavé PVC veľkosť Produktu: 3-6 CM .

Poznámka: mohli by Tam byť aj nejaké malé rozdiely vo farbe reálny predmet.Prosím, dovoľte 1-2cm líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka.

Package Zahrnuté: 1 Pack * Samolepka Bez Retail Box.Zabalený Bezpečne v Bubline Taška.

O Dopravu

Máme sa obvykle odosielame do troch pracovných dní po obdržaní vašej platby.Zvyčajne sme loď Cainiao super globálnej ekonomiky.Ak chcete, aby ostatné vyjadriť ako: DHL, EMS, Fedex, atď, prosím, kontaktujte nás pred biding.

Cainiao super globálnej ekonomiky Dodanie čas je o 35-60 dní ; Fedex či DHL a EMS je o 7 -15 dní

B. Prosím, zanechajte nám správu informovať nám veľkostí a farieb, ktoré chcete, my vám pošleme tovar tým, že vaše údaje, alebo pošleme náhodným.

C. Prosím poslať kompletnú správnu adresu a telefónne číslo a budeme ochotní vypočítať prepravné náklady pre vás.Zmiešané farby a modely sú obe privítali v našom obchode.Budeme robiť kombinovanej dopravy pre vás.

D. nie Sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa.Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-odoslať váš e-mail a my vám odpovedať čo najskôr.Vážne Kupujúci Iba V Tom!Prosím, miesto cenovú ponuku, len ak súhlasíte so všetkými podmienkami.

Návrat & Vrátenie Peňazí

A. kupujúci by mal priniesť dôkazy o probléme v položkách.

B. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom si môžete vymieňať položky.Kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie náklady na dopravu.

C. kupujúci musí kontaktovať nás a to do 3 dní od doručenia, ak budú chcieť vymeniť chybný alebo nesprávne odoslané položky.

O Feedfack

Vaša spokojnosť je náš cieľ!Dáva negatívne alebo neutrálne spätná väzba je veľmi vážny postoj a sme si istí, že môžeme vyriešiť váš problém pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Úprimne dúfame, že sa vám páčia naše položky a vychutnajte si našu službu.Tešíme sa vašu POZITÍVNU spätnú VÄZBU.

B. Ak je Pripojený produkty obrázky pri odchode nás pozitívne feeback bude výhra na voľný krásny darček so ďalšej objednávke!ĎAKUJEME U VEĽMI VEĽA!

šírka 3-6 CM
Priemer 3-6 CM
Dĺžka 3-6 CM
Číslo Modelu CB030
Názov Značky NoEnName_Null
Výška 3-6 CM
Funkcie nepremokavé
Záruka 1 rok
Pôvod CN(Pôvodu)
Hmotnosť 30 G

Súvisiace produkty