V tomto dome sme skutočný domov, abeceda, veta samolepky na stenu rodiny obývacia izba pozadí samolepky na stenu dekoratívnych paintingнакл

€2.00

Nový produkt

1 položky

Štítky: kórejský nálepky abecedy, abeceda nálepka na stenu, v triede nálepky, prejdite na nálepka, podporovať nálepky, fabric stickers alphabet, art stickers alphabet, papierové nálepky abecedy, abeceda stenu, abeceda nálepky.

Popis Produktu

1. Obojstranné visual vzor 2. Zelená samolepky na stenu 3. Obytné vodotesný, anti-zablokovať a olej - dôkaz odnímateľné Steny nálepka je druh steny módy.Je ľahko opraviť dekorácie sama o sebe.To je stručné, rýchle a svojvoľné, a dekoratívne efekt je veľmi priamy.Výtvarné spracovanie bez biele okraje, môžete nalepiť na nábytok, elektrické stenu, sklo a iné miesta.

AKO POUŽÍVAŤ

Návod na Použitie

1. Ak sa držať na povrchu skla alebo dlaždice, pretože materiál je hladký, je lepšie suché dyhy s čistou handričkou pred nalepením, takže je jednoduchšie držať, a efekt vyhladenia je lepšie; 2. Tam môže byť niekoľko bublín v niektorých väčších vzor pasty po sploštenie.V tomto okamihu, môžete odstrániť bubliny tým, že škrabanie alebo punkcia malé bubliny s ihlou tipy, ktoré nebude mať vplyv na celkové nalepenie účinok. 3. Ak je stena je vlhké starnutie alebo novo natreté, to môže spôsobiť, že múr spadne automaticky po prilepenie, alebo to môže spôsobiť stenu zlúpnuť.Stena môže byť vysušené horúceho vzduchu od dúchadla alebo nalepiť znova po laku je volatilized na dobu, ale efekt môže byť rôzne, takže prosím, vyberte si miesto, opatrne. 4. Ak ste náhodou stick stenu v nesprávnom mieste, môžete použiť malý nôž jemne zdvihnite v rohu na stene nálepku a znova ho vložte.Tento produkt je možné použiť za normálnych podmienok, pokiaľ to nie je slza. 5. Rozloženie veľkosť DIY rad produktov je kompaktný.Môžete mať neobmedzený tvorivosť, usporiadať tvarov a polohy voľne.Môžete vystrihnúť vzory samostatne s nožnicami prvý, a dávajte pozor, aby neznižovali ich do skupín, keď si ich vybudovať.Potom môžete navrhnúť zhruba rozloženie prvý, a potom vytvoriť unikátne tvorivé vesmíre sami.

Spätná väzba

Budeme opustí spätnú väzbu, po zaplatení.Prosím, zanechajte nám pozitívne päť-hviezdičkový recenzií. - Ak nie ste spokojní s tovarom obdržal, prosím, dajte nám vedieť na túto otázku.Budeme rozvíjať riešenia do 24 hodín. - Prosím, podeľte sa o svoje názory sa s nami, aby sme mohli lepšie zlepšovaní našich služieb a produktov.

Materiál PVC
Technológie
Usage2
Domáce dekorácie spálňa stenu
Kvalita
Usage1
Usage3
Usage4
Špecifikácia Multi-piece Package
Usage5
Číslo BF128
Štýl Karikatúra
Výsledný efekt obraz na stenu(cm*cm)
Scenáre

Súvisiace produkty