96PCS 5 Palcový 8 Otvormi okolo Detail Sander Prebrúsenie Brúsnym Papierom Bezprašnú Háčik 60/80/120/150/ 220/320/400/600 Kamienky

€15.42

-17%

€18.58

Nový produkt

1 položky

Štítky: 125 mm brúsny papier, papier, piesok, emery brúsneho papiera, 125 mm disk, brúsny papier nepremokavé, emeri, handričkou šmirgeľ, kotúč brúsny papier, 125 brúsneho papiera, 5 palcový disk.

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

PREMIUM KVALITA: Tieto sú vyrobené z oxidu hlinitého poistenia.Odolné, odolnosť proti oderu a anti-statické, ktorý je ideálny pre leštený kov, drevo, jade, nábytok počas vysoká rýchlosť brúsneho.Anti-upchať náter s premium hliník, oxid brúsnych a pomáha dosiahnuť optimálny brúsenia.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE: 8 otvory bránka a slučky Pracky cúval uľahčuje inštaláciu a odstránenie a v 5 palcov veľkosť fit pre náhodné orbitálnej sander.Vopred preraziť s 8 otvormi pre jednotné odsávanie prachu

ČISTÉ PRACOVNÉ PROSTREDIE: Pre-dierované s 8 otvormi poskytuje najefektívnejší prachu zber a vytvoriť čisté pracovné prostredie Tak, aby prebrúsenie povrchu je ľahšie vidieť a vedieť, kedy uspokojivý výsledok bol dosiahnutý.

ŠIROKÝ ROZSAH použitia: Tieto brúsenie disky môžu byť použité profesionálov a domácich podmienkach v automobilovom, tesárstvo, priemyselnej sfére.Hlavne uplatniteľné na korálky, drevené guľôčky, leštenie, Burnish steny, nábytok, autá, lode a iné odvetvie kovových a nekovových materiálov, okrem brúsenia bodliaky, spájkovacie spoločné.

Brúsny papier je brúsny materiál, ktorý sa často používa na stavbách alebo nábytok dielní, môžete Si predstaviť, ako lietadlo s niekoľkými zuby, ktoré potrieme na povrchu drevo, kovy, plasty, alebo dokonca skla.Jeho funkcia a druhy závisia od toho, koľko "zuby" alebo krupice na štvorcový palec na šmirgľový papier má.

Niekoľko zubov alebo hrubé nečistoty na štvorcový palec priemerný hrubý sandpapers, zatiaľ čo mnoho zubov alebo veľa pevnej vôle na štvorcový palec sú v poriadku sandpapers.Sandpapers sú natoľko užitočné, že sú, v skutočnosti, je potrebné v našich vlastných domovoch príliš.

Hliníkový oxid je najčastejšie brúsny pri spracovaní dreva brúsnym papierom.To funguje dobre na množstvo materiálov, vrátane holé drevo, lakované povrchy, a kovu.

V jeho najzákladnejšej podobe, táto pec-vyrába minerálne nie zlomenina ľahko.Namiesto toho má tendenciu nosiť dole, až kým sa príliš nudné znížiť efektívne.

Drahšie formy sú friable alebo semifriable.Viacero spoločností, ktoré ponúkajú viac ako jeden stupeň hliníkový oxid v brúsnym papierom.Drahšie, tepelne upravené verzie minerálne tendenciu ísť do drahších produktov.S jej známe hnedé a čierne škvrny, všeobecný hliníka.

Špecifikácie:

Späť technika: Háčika a Slučky

farba: Žltá

Materiál: Hliníkový Oxid brúsny

veľkosť: 125 x125 mm / 5 x 5 Palca

Obsah Balenia:

12*60 hrubých nečistôt

12*80 hrubých nečistôt

12*120 hrubých nečistôt

12*150 hrubých nečistôt

12*220 hrubých nečistôt

12*320 hrubých nečistôt

12*400 hrubých nečistôt

12*600 hrubých nečistôt

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Pôvod CN(Pôvodu)
DIY Dodávky Kovoobrábanie
Certifikácia ŽIADNE

Súvisiace produkty