Candice guo! 3D puzzle šikovný & rád papier model DIY zostaviť hračka Tokyo sky tree slávnej budovy darček k narodeninám 1pc

€16.04

Nový produkt

1 položky

Štítky: grand stromček puzzle, nôž samuraj, šťastný stavať technic, rodina stromček puzzle, montessori stromček puzzle, bronzová dýka, magic prenos, doska stavať, lada model hračka, hračky papier šaty.

Drahý priateľ, vitajte na candice gu o 's store.Náš obchod je profesionálny deti toy store , môžete nájsť veľa rôznych druhov hračiek, tiež nič, mne to môžeš povedať.To je pre vaše dieťa dobré vybrať dobrý obchod.Tu sme zaručujú vysoko kvalitný produkt a rýchlo-kurz služby .Ďakujem vám veľmi pekne!

3D puzzle šikovný & rád papier model DIY zostaviť hračka Tokyo sky tree slávnej budovy darček k narodeninám 1pc

Materiál: papier

Veľkosť balenia: 31*21.5*2.5 cm

Skladačka bloky: 117pcs

Model veľkosť: 40.8*14.7*68 cm

Upozornenie : zvyčajne to bude stáť asi 1 mesiac na vašu krajinu poslal Čína príspevok air mail, ale v horúcom predaj ročných obdobiach (pri niektorých špeciálne dni) to môže stáť asi 2 mesiac.Ak nemôžete čakať, že dlhé prosím nemajú miesto v poradí .Sme tiež dúfam, že sa vám dostane tovar, čo najskôr, ale nemôžeme ovládať rýchlosť dopravy, veľmi vám ďakujem za vaše pochopenie.

Číslo Modelu G11083124
Puzzle Štýl 3D PUZZLE
Vekové Rozpätie 8-11 Rokov
Materiál Papier
Pohlavie Unisex
Miesto Pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Upozornenie Starostlivosť
Názov Značky candice guo
Štýl Konštrukcia

Súvisiace produkty