900w Mini Prenosný Elektrický Ohrievač Ploche Kúrenie Teplého Vzduchu Ventilátor Home Office Ohrievač Vzduchu Kúpeľňový Radiátor Teplejšie Ventilátor

€7.88

-51%

€16.41

Nový produkt

1 položky

Štítky: silikónové puzdro milosť m5, 220 stenu svetla na čítanie, 220v obchodné strúhadlo, 220v elektrická reťazová píla, silikónové puzdro gt i8262, 220v medený drôt svetlo, 220 volt dióda 15 watt, usb nissan almera tino, 220v klitorisu vibrátor.

Funkcie:

1. Vynikajúci materiál, vykurovacie teleso: pracovné prostredie nie je otvorený plameň, pracovná teplota je nízka, konštantná teplota funkciu, dlhá životnosť, tiché práce, bez hluku.

2. Kompaktný a prenosný: prenosný malý ohrievač je malé rozmery, nízku hmotnosť, zaberá málo miesta a je ľahko vziať preč.

3. Dobrý vysoká teplotná odolnosť výkon: výstup vzduchu ohrievača je vyrobená z dobrého materiálu, nie je ľahké byť poškodený, mriežka je v poriadku, účinne bráni cudzie predmety zo vstupu, a má dobrý odvod tepla.

4.Tento prenosný malý ohrievač podporuje jedno-tlačidlo kúrenie, tri-druhý vykurovania a ohrevu drôtu vytvára teplo.Je vyrobený z spomaľujúce horenie materiálu a môže byť chránené pred prehriatím, bez hluku.

Špecifikácie:

Veľkosť: 13*13*7 cm

Hmotnosť: 513 g

Predĺženie kábla: 1.6 m

Príkon: 900w

Teplota: 15-35℃

Ovládanie rýchlosti výstroj: dve ozubené kolesá

Načasovanie: podpora

Package Zahrnuté:

1* Prenosné malé kúrenie s diaľkovým ovládaním

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Príkon 900w
Veľkosť 13cm13cm7cm
Pôvod CN(Pôvodu)
Rýchla kontrola výstroja dve prevodovky

Súvisiace produkty