2 ks diely Motora nový olej, snímač tlaku adaptér connecter LS série M16

€3.81

Nový produkt

1 položky

Štítky: auto senzor adaptér, olej pressur, m4, auto tlak oleja čidlo, maf senzor adaptér, kyslíkový senzor, o2 senzor, ls swap, adaptér pre snímač tlaku, vysoký tlak adaptér m16.

Diely motora nový olej, snímač tlaku adaptér connecter LS série M16

Materiál: Hliník Rozmery: mm 25,4 očakávané mm, výška 26 mm, vonkajší závit M16*1.5 a vnútorný závit, 1/8 NPT sa Pouţiť: všetky typy gm modely Hmotnosť: 25G Vhodný pre motor s GM LS séria

Doprava Detail 1.Prosím, potvrďte svoju Adresu opatrne po vykonaní objednávky zašleme produktov naraz po platby prijaté. 2.Položky sú dodávané z Číny pomocou letecky;dosiahnuť väčšinu krajín within15-30 pracovných dní.

3.Kontaktujte nás, ak nechcete dostávať produkty 45 dní,a prosím, dajte nám 3 pracovných dní pre kontrolu nedoručené balení a dôvod,Ak to je náš problém,vrátime vám peniaze pre vás.Platba 1.Akceptujeme alipay,paypal,western union,TT tu. 2.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW 3.Prosím, uistite sa, že ste si prečítajte celú descriptiom a súhlasíte s tým, aby transakcie pred nákupom.Spätná väzba 1.Spoliehame sa na našu povesť a spokojnosť zákazníka uspieť,preto ,váš názor je pre nás veľmi dôležité,prosím zanechať dobrý nám spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi tovar a služby. 2.Staráme sa o našich vážených zákazníkov,a vždy bude v našich silách, aby vám pomohol. 3.Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém,chápeme, koncerty a frustrácie vašej môže mať,a bude sa snažiť vyriešiť problémy. 4.Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na stránke,budeme vám pomôžu problém vyriešiť.

Materiál: Hliník, prírodné anóda

Rozmery: mm 25,4 očakávané mm, výška 26 mm, vonkajší závit M16*1.5 a vnútorný závit, 1/8 NPT

Pouţiť: všetky typy gm modely

Hmotnosť: 25 g

Je vhodný pre motor s GM LS séria

Hysterézia Dobrý
Rozsah Merania Dobrý
Názov Značky JIAX
Citlivosť Dobrý
Rozlíšenie Dobrý
Druh Mimo Vykurovacej Typ
Opakovateľnosť Dobrý
Lineárne Dobrý
Typ Snímača Magnetické Indukčné

Súvisiace produkty