F~4XL Značky Plus Veľkosť Elegantné Dámy Corsage Pletené vrchné oblečenie Krátke Bolero Šatkou Cardigan Ženy Pracujú Strany Kabát Malý Topy Bunda

€19.87

-15%

€23.38

Nový produkt

1 položky

Štítky: bolero žena, bolero kabát striebro, bolero zábal, bolero pokrčiť, tanec pokrčiť, bolero dlhé, bolero móda, bolero šaty, bolero dieťa, bolero ženy.

VEĽKOSŤ:CM POPRSIE RAMENO RAMENO OTVOR RUKÁV

DĹŽKA CELÉHO

DĹŽKA F/L 90 36 40 56 40 XL 98 38 44 57 41 2XL 106 40 48 58 42 3XL 114 42 52 58 43

Poznámka: Vzhľadom na rôzne opatrenie, metódy a nástroje, veľkosť môžu líšiť v závislosti od približne +/-1-3 v určenej merania.Drobné farebné rozdiely môžu byť spôsobené nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď.To je normálne akceptované chybu.Ďakujem za pochopenie!!! ( 1cm=0.3937 inch )

Úvod

* Sme profesionálne predávajúceho na plus veľkosť dámske oblečenie a poskytovať vysoko kvalitné produkty, ktoré si môžete priamo kúpiť z Číny factory.Ak by ste sa chceli kúpiť veľké množstvo, prosím, pridajte si tie, ktoré chcete v grafe, objednať a nechať odkaz na nás, dáme vám najlepšiu cenu, potom budete platiť.Ak si on-line podnikania, akceptujeme poklesu prepravy a získate veľmi dobrú cenu.

Doprava

* Väčšina našich obchodov, ktoré sú propagované s dopravou zadarmo (vybrané krajiny) Čína Príspevok.Prosím, kontaktujte nás predtým, než ste vašu objednávku ak by ste potrebovali tovar naliehavo.Ak nechcete čakať tak dlho , prosím, pridajte nejaké peniaze na loď ostatným zásielky.

* Kontaktovať nás môžete pred úhrady, ak chcete mix veľkoobchod, alebo vyberte položku vybrať inej prepravnej spoločnosti, Budeme meniť ceny a v kombinácii zásielky rýchlejšie zásielky cez Singapre Vyjadrenia/ Hongkong Post/ DHL/ UPS /EMS na základe vašej objednávky množstvách.V zriedkavých prípadoch, ako Brazílii alebo Argentíne, to môže trvať dlhšie, v dôsledku meškania v colné odbavenie alebo počas prázdnin, počkajte, prosím, pre vašu zásielku trpezlivo.Ak by ste chceli, iné spôsoby dopravy sú k dispozícii za príplatok, môžete navrhnúť nás.

* Na zabezpečenie prijatí vašej objednávky s bez dane alebo nižšie dane pri dovoze, Budeme deklarovať ako "dar" s nižšou hodnotou, Ak všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Platby

* Budeme odoslať tovar do 3 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená.Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí.

* Escrow je našim preferovaným spôsob platby, spôsob Platby: http://help.Tapetujem.sk/payment_method.html

* Všetky naše ponuky sú podložené tým, 100% záruka spokojnosti, Ak akýchkoľvek dôvodov nie ste spokojní.môžete sa vrátiť vec na nás je originál condiion na vrátenie peňazí alebo výmenu.Pred odoslaním nám späť položka,prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť&exchange pokyn.Vrátime vám všetky svoje peniaze, s výnimkou prepravných a manipulačných poplatkov po prijatí vášho vrátenie tovaru.

Iné Politiky,

*Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

*Necháme POZITÍVNA spätná VÄZBA a 5 hviezd po obdržaní platby.Kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku po ich obdržaní.

*Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa.Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.

*Vážne Kupujúci Iba V Tom!Prosím, miesto cenovú ponuku, len ak súhlasíte so všetkými podmienkami.

Druh Slim
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Pohlavie Ženy
Dekorácie Vlna Rez
Kapucňou No
Vrchné Odevy Typ Bundy
Materiál Polyester
Uzavretie Typ Otvorte Steh
Rukáv Štýl Motýľ Rukáv
Vzor Typ Pevné
Položka Druh Vrchné Oblečenie & Coats
Štýl Formálne
Golier V-Neck
Oblečenie Dĺžka Krátke
Hrúbka ŠTANDARD

Súvisiace produkty