Bavlna bez rámu stále života fľaša červeného vína plátno potlače olejomaľba tlačené na bavlnené domov wall art dekorácie, obrázky

€5.43

-40%

€9.05

Nový produkt

1 položky

Štítky: víno a hrozno olejomaľby, šampanské olej, aromaterapia esenciálny olej pre spánku, umenie víno, číslo farby, tlač na plátno bez rámu, obrázok z hrozna, plagát víno, extrahovať olej, kuchyňa farba.

Pretože meranie problémy, je veľkosť chyba v prijateľnom rozsahu .

To je len sprej maľba, fotografia bez rámu

1. Ako svetelné efekty, farba objekty možno trochu odlišné od fotografie. 2. Udržať dole, náklady na dopravu a vyhnúť rám škody poštovné, toto plátno tlačiť obraz je bez rámu,ale táto veľkosť je obvyklé photoframe veľkosť a vy môžete získať správnu veľkosť rámu ľahko. 3. Maľba nie je handmade, je vytlačený zo strojov. 4. Ak potrebujete iné veľkosti, kontaktujte nás, prosím, môžeme vlastné akejkoľvek veľkosti pre vás. 5W e vám zľavu raz objednávky " hodnota je viac ako 200 USD. 6.Rozumné ceny.Mohli by sme pomôcť strike veľmi rovnováhu medzi kvalitou a cenou.Vzorky náklady môžu byť vrátenie peňazí po objednávka je potvrdená. 7.Dobrá kvalita.Máme prísne kontroly kvality systém a dobré meno na trhu. 8.Dobrú službu.Odpoveď bude vykonané v 24 hodín po obdržaní každú sťažovať alebo žiadosť. 1. Ak vaša objednávka viac ako 100 USD , našich vám pošleme zásielku od expresné doručenie!

2. Ponúkame doručenie zdarma do celého sveta prostredníctvom Čína Príspevok Air Mail,okrem NÁS(cez epacket). 3. Dĺžka je dlhšia ako 24 palcový, pozemok je príliš dlhý, Čína Príspevok Registrované Air Mail odmietli prijať, čo je viac ako 24 cm.

napríklad 36X48inch, 40X60inch, 48X72inch pošle vyjadriť , pošlite vyjadriť rôzne podľa rôznych krajín.

4. Tovar bude dodaný o 5 až 10 pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby. 5. Ak potrebujete zmeniť svoj doručovaciu adresu,prosím, kontaktujte ma, alebo nechajte ma správu o novú adresu, keď vás objednávania, alebo budeme loď vašej položky, na základe vášho Escrow adresu. 6. Niekedy balík dorazí vašej strane pomalšie ako predtým v dôsledku zlého počasia alebo colné odbavenie dôvodov,ak ste ešte nedostali váš balíček ale objednávka bude uzavretá čoskoro,prosím, kontaktujte ma predĺžiť o 20 alebo viac dní .Vďaka! 1. Akonáhle vaše položky príde vo vyhovujúcom stave, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, budeme robiť to isté pre vás. 2.Ak nie ste spokojní s týmto transakcie z akéhokoľvek dôvodu ,prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby.Prosím, dajte nám šancu, aby sa v našich silách vyriešiť problém.

3. Všetky naše výrobky boli označené a balené v dobrom stave pred zásielky.Ak sa vyskytne u zakúpeného položku, ktorú ste dostali, je chybný, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, by sme vysporiadanie.

Rám režim Bez rámu
Množstvo 1pcs
Predmety Zátišie
Materiál Bavlna
biela čipka 3-5 cm
Tvar Horizontálne Obdĺžnik
Formulár Jeden
Názov Značky Ou Li Da Umenie
Druh Plátno Potlače
Pôvodný No
Rám No
Číslo Modelu EYA-12265
Technics Sprej Na Maľovanie
Štýl Klasická
Podpora Base Plátno
Hmotnosť 420g/námestie
Médium Nepremokavé Atrament

Súvisiace produkty