Fancytrader 43" Obrie Simulované Zvierat Leopard Plyšové Hračky Veľké Simulácia Panther Dom Dekorácie Skvelý Darček pre Deti 2 Modely

€134.79

Nový produkt

1 položky

Štítky: music box panny márie, hudobný nástroj, čína, music box medvedík pooth, zadné svetlá rc traxxas, hudba ťažkých kovov logo, hudba radič sp107, music box noc freddy, hudba nabíjačka iphone 6, hudba remesiel šablóny.

Upozornenie pre všetkých zákazníkov od Spojené Kráľovstvo, Španielsko, Brazília, Švédsko, Švajčiarsko, Taliansko, Portugalsko alebo niektoré iné krajiny, ktoré majú prísne colné: Colné môžu účtovať daň náklady, budeme deklarovať tovaru, ako okolo 40 USD alebo 20 GBP, a ako darček k Narodeninám alebo vzorky odstrániť alebo znížiť colné náklady, zatiaľ čo nemôžeme zaručiť, že vám nebude účtovať povinnosť náklady, prajeme vám pochopiť.Plz nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky.

Ako EMS má veľkosť balenia limit od novembra, 2017, tak pre nadrozmerný balík, pošleme do Číny Post Vzduchu Parcely namiesto EMS pre všetky krajiny, ak chcete položku rýchle, prosím, kontaktujte nás pred objednávke.Lev package presahuje package limit, tak posielame do Číny Post Vzduchu Zásielky.

Pre stojaci model, celková dĺžka je okolo 110 cm, šírka je cca 35 cm, výška je okolo 75 cm, chvost dĺžka je okolo 70 cm, má oceľové nainštalovaný vo vnútri tela, dokáže načítať do 75kg, by mohli byť rided deti.

Pre leží model, celková dĺžka je okolo 130 cm, nemôže byť rided.

Nové veľké plyšové mäkké plyšové Simulované Zvierat Panther Bábiku , krásne roztomilé Emulational Zvierat Leopard hračky

Pekné darčeky a dekorácie pre priateľov, deti, bábätká a milovníkov 43inches / 110 cm

100% Zelený Výrobok, Neškodné pre Dieťa

High Lvl PP Bavlna Plnené

Vysoká Kvalita s výrobnú Cenu

Doprava Zadarmo

NÁKUP POKYNY:

Motto: chcem komunikovať so všetkými odberateľmi, vaša spokojnosť bude zaručená!Prial by som si môžete potvrdenie objednávky po prijatí produktu. ( prihlásiť sa Tapetujem.sk potom sa prihláste na váš Tapetujem.sk účet, potom je potvrdenie objednávky).Ak si môžete nechať mi nejaké pozitívnu spätnú väzbu, budem vďačný.Dám vám niekoľko zľavu pri ďalšej objednávke.Ak máte nejaké otázky o produktoch, Namiesto toho, aby priamo dochádzky, negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, prajeme môžete ma kontaktovať na prvý, ďakujeme, že ste.

Platba : v Súčasnosti môžete platiť cez Paypal, Moneybookers, Visa, MasterCard a bankový prevod.Môžete tiež platiť vyberte debetné karty vrátane Maestro, Solo, Kreditná Karta, PostePay, CartaSi, 4B a Euro6000. Viac možností platby budú k dispozícii na Tapetujem.sk v budúcnosti.

Od dverí k dverám Doprava:

Všetky produkty objednané bude odoslaný v rámci lehoty uvedené v zavedenie nového výrobku po platby vymazané.Budeme vás kontaktovať, ak existuje výnimka.EMS je omeškania dopravy výber.Ak často trvá 5 až 15 dní, závisí od

Warranty & Poistenia:

Kupujúci sú zodpovední za dodatočné daňové, colné poplatky a Povinnosť pre import (ak nejaké sú).Poistenie je dobrovoľný.Nie sme zodpovední za balík stratu alebo poškodenie počas dodania, ak nie sú poistené.

Návrat Politiky

1. Ak je niečo v neporiadku s produkte, kontaktujte nás, prosím, do 3 dní.Výmena tovaru oznámené po 3 dňoch nemusí byť ocenený za náhradu.

2. Výrobok MUSÍ byť vrátený v jej pôvodnom prezentácia balíka.A výrobok môže byť vrátený len vtedy, ak je prirodzené, rozbité a nikdy nebola použitá, uveďte v vrátený balík vaše meno, e-mailovú adresu, telefónne číslo, a dôvod jeho vrátenia.

3. Kupujúci by mal byť zodpovedný za VŠETKY Návrat poštovné náklady.

Spätná Väzba Politiky

Ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu a budeme bezodkladne urobiť to isté; ak nie ste spokojní s našimi službami, prosím, kontaktujte nás najskôr rokovať skôr, než si dať Neutrálne alebo negatívne spätné väzby.Vďaka za vaše porozumenie.

Služby Zákazníkom:

Prosím, kontaktujte nás kedykoľvek, keď máte otázky, alebo problémy na našich produktov.Váš dotaz budú odpovedali do 24 hodín.

Vek Všetky Vekové Kategórie
Tému Zvieratá & Príroda
Použitie Darček Hračka
Vnútorný materiál High LVL PP Bavlna
Číslo Modelu FT16609
Pôvod Čína
Festival Všetky Festivaly
Náplň PP Bavlna
Materiály Plyšové Plnené Leopard
Druh Domáce Dekorácie Leopard Bábika
Veľkosť Huge Panther Toy 43inch
Certifikácia CE
Názov Značky FancyStyle
Upozornenie Bez Stravovania / Bez Kúrenia
Vekové Rozpätie 8~13 Rokov
Výška Ako je opísané
Farba Hnedé Panther

Súvisiace produkty