NOVÉ Nové Originálne 925 Silver colorCute Kvet Prívesok Náhrdelníky 925 Silver colorRose Náhrdelník Pre Ženy

€2.50

-20%

€3.13

Nový produkt

1 položky

Štítky: xh254 káblové, sledujte citin, supertanker, slamky 10 cm, w5w deliča, tričko junak, t0711 stránky, snímač čipky, tuts žena.

popis výrobku: Prívesky patrí náhrdelníky Náhrdelník Dĺžka: 18 cm

1. Všetky fotografie ukazujú v normálnom stave produktov,hovoriť u nás pre viac informácií. 2. Rôzne materiály,spracovanie,farby,vzory sú k dispozícii. 3. Obrátime vlastnícke právo všetkých produktov a informácií.

Poznámka

Niektoré módne šperky majú niektoré farby, prosím zanechať správu o farby, ktoré si chcel, keď si cenovú ponuku.

O nás

Čína Yiwu Lesk Šperkov Co., Ltd je profesionálny šperky spoločnosť v Yiwu, ktorá je známa pre komoditný trh.Ako výrobca a veľkoobchod rôznych šperkov a módnych šperkov, veľkoobchod, strieborné šperky, veľkoobchod ) a iné dekorácie, sme si istí, Priaznivé ceny základne na vysokej kvality.Prajeme vám príjemný nákup!

Prepravné Podmienky

Doprava Zadarmo!Sledovacie Číslo bude zaslané na váš e-mail, alebo si môžete dostať v Tapetujem.sk po vašej objednávky sú doručované.Prosím, kontaktujte nás, ak nemáte príjem Sledovacie Numeber do 7 dní po potvrdení platby.

Ak váš jednom nákupe je viac ako US$200, objednávky bude dodaný prostredníctvom EMS/DHL zadarmo.

Spätná Väzba Podmienkami

Venujeme vám ponúkame top kvalitu položky s najlepšie služby, bude s vďačnosťou prijatá, ak necháte svoju pozitívnu spätnú väzbu.Ak ste ešte neboli úplne spokojní, prosím, dajte nám šancu vyriešiť problém pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo otvoriť disput .

Ďakujem vám veľmi pekne.

Návrat Podmienkami

Môžete sa vrátiť vec v pôvodnom balení do 2 dní po obdržaní ak nie sú spokojní s ním.Vrátime vám alebo poslať náhradné vám do 3 pracovných dní po obdržaní vrátenej položky, ktoré od vás.Predávajúci nie je zodpovedný za poštovné na vrátenie tovaru.Vrátime vám cenu položky mínus poštovné.

Materiál Kov
Jemné alebo Módne Móda
Prívesky Typ posuňte
Názov Značky WQQCR
Tvar\vzor RASTLINA
Položka Druh Prívesky
Kovy Typ Striebro
Štýl Klasické
Pohlavie Ženy

Súvisiace produkty