DPM-8608 (0-8A) Programovateľné DC Napájanie Nastaviteľné CV CC Step-Down Modul TTL Rozhranie

€44.72

Nový produkt

1 položky

Štítky: 308 handguard, 15 ar handguard, dc napájanie nastaviteľné qje, modul napájania nastaviteľné modul, dc napájanie nastaviteľné analok, modul napájania dobiť, dc napájanie nastaviteľné časovanie, ovládací modul napájania, modul napájania regulácia výkonu, uni dc napájanie nastaviteľné.

DPM-8608 (0-8A) Programovateľné DC Napájanie Nastaviteľné CV CC Step-Down Modul TTL Rozhranie

Popis Produktu

Package Zahrnuté:

1 x Programovateľný DC Napájania

1 x USB TTL Komunikačných Káblov

Detail foto

FAQ

Q1. Môžem mať vzorku, aby?

Odpoveď: Áno, vítame vzorku, aby na testovanie a kontrolu kvality.

Q2. Čo doba?

Odpoveď: Vzorka ususally vziať do 3 pracovných dní.

Q3. Máte nejaké MIN (minimálna objednávka kvality)limit?

Odpoveď: Pre štandardné produkt, zvyčajne 1pcs/item.Pre OEM objednávky, MIN aspoň 50pcs/item.

Q4. Ako postupovať objednávku?

Potom, čo kupujúci potvrdí produkt&cena je v poriadku a pripravení k nákupu, príkaz bude povedzte nám, prosím, vašu dodaciu adresu, telefónne číslo, niekedy potrebujú e-mail.Potom môžeme návrh na objednávke a bude to mať sos platiť prepojenie.

Q5. Po platené, čo info dodávateľa poskytujeme?

Odpoveď: Sledovacie číslo

Q6: poskytujete záručný a po-servis pre produkty?

Odpoveď: Áno, 6 - 12 mesiacov záruka na naše výrobky.Poznámka: Budeme neberú zodpovednosť za Človekom, poškodenie alebo nesprávne fungovanie.Dodanie demage bude rokovať.

Balenie a Doprava

Package: Normálne sme použite štandardný papier balík pre export po celom svete.

Doprava :

1. Tým, že Kuriéri: DHL, UPS, FEDEX, TNT, to sú hlavné kuriér sme sa spolupracovať v súčasnosti.

2. Čínske malý balík, zvyčajne pre zákazníka ušetriť náklady.Ale Čínski malé parcely majú riziko za stratu zásielky.Poznámka: Ak máme pozemok späť, môžeme vrátenie položka náklady.Ak sme nedostali parciel,potom prepáč, nemôžeme vrátenie.

3. Letecky: Výpisy z Shenzhen letiska zákazníkov v cieľovom meste air port.

4. Do Mora: Výpisy z Shenzhen sea port .

Informácie o firme

TZT bol speciliazing v obchod a Priemysel,Záľuby a Hračky,CNC Výrobkov a zdravotníckych pomôcok pre viac ako 5 rokov.Sme sa zaviazali zvýšiť spokojnosť zákazníka prostredníctvom neustále zlepšovanie procesov s víziou skúsenosti v oblasti.

S cieľom poskytovať vysoko quanlity produktov a skvelé služby pre kupujúceho,sme prísne na produkt quanlity kontroly a ponúkajú okamžité komunikačnej služby.Vitajte na obráťte sa na nás!

Naše Výhody:

- Zdroj, iba najlepšie spotrebného tovaru a zabezpečenie najvyššej kvality.

- Zefektívniť nákup a platobný proces, a aby to tak jednoduché, ako je to možné.

- Pomáhajú zákazníkom na celom svete objavte výrobky a výrobcov v Číne.

- Najkratšia, aby spracované čas a rýchlosť dodania 1. Produkt Bohatý Naša spoločnosť sa nachádza v Čína je najväčší na veľkoobchodnom trhu.Akýkoľvek produkt, ktorý potrebujete, môže byť zaslané na mňa s produktom obrázkov alebo modelov.Dám si najnižšie ponuky, akonáhle je to možné, a potom dať výrobok na obchod pre vás kúpiť. 2.Zabezpečenie Kvality Všetky výrobky predávané v obchode sú skutočné, prosím, uisťujeme vás, kúpiť!Ak máte akékoľvek otázky o produkte, kontaktujte nás na Tapetujem.sk a odpovieme vám najneskôr do 12 hodín! 3.Služba Záruka Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a tiež sa môžete získať 5 bodov spätnú väzbu. 4. Doprava Záruka Balík informácie možno vysledovať späť.Ak ste nedostali balík po 60 dní, môžete nás kontaktovať a my vám vrátime v plnej výške.

Pôvod CN(Pôvodu)
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Certifikácia CE

Súvisiace produkty