Pre Ford Explorer 2020 2021 ABS Uhlíkových Vlákien Interiéru Vozidla Centrálnej Konzoly Radenie Pákou Okno Panel Kryt Výbava Automobilov

€32.69

-27%

€45.40

Nový produkt

1 položky

Štítky: chrome kia, ford explor, 2020 ford explorer st, 2012 ford explorer radio, 2011 ford explorer, ford explorer 6, ford focus dizajn interiéru, camry chrome, objav šport l550, ford escap.

Auto Príslušenstvo Pre Ford Explorer 2020 2021 ABS Uhlíkových Vlákien Interiéru Vozidla Centrálnej Konzoly Radenie Pákou Okno Panel Kryt Výbava Automobilov

Vitajte

Vitajte v našom obchode !Dúfam, že sa nastaviť dlhodobé obchodné vzťahy s vami

Položka Stav

100% Zbrusu Nový , Najlepšia Kvalita .

C ompatible Model

( Tento Produkt Je Auto Príslušenstvo )

Pre Ford Explorer 2020 2021

Členenie Položka Opis

Materiál : Vysoko kvalitná abs uhlíkových Vlákien Patria: 1pcs/2 ks/sada pre 1 auto .Vyrobené v ISO 9001 zariadenia ak chcete zabezpečiť dobrú kvalitu. .Presne Rovnaké ako Picture Show.Montážny Návod Nie Sú k dispozícii, ak je položka je Pevne stanovené 3M Lepidlo, takto 3M Lepidlo spôsob Inštalácie pre váš odkaz .

3M Lepidlo

Spôsob inštalácie Krok 1:prosím, čisté miesto s 50% alkoholu, aby sa uistite sa, že žiadny prach.Krok 2:odstránenie 3m lepidlo v zadnej; Krok 3 :teplo 3m lepidlo tým, teplovzdušné pištole;(tip pre uvedenie na dodávané s 3m páska je na teplé rukoväte a kryty to robí lepidlo na páske viac lepkavé a zostanú na vždy!) Krok 4:inštalácia produktov na správnom mieste ,Nenechajte si umyť vaše auto v 48hours.

Oznámenie Všetky naše produkty nie sú vhodné pre auto, ktoré je variant verzia.Ak sa vaše auto je variant verziu , obráťte sa s predávajúcim pred nákupom.čo posielame je presne tak, ako obrázok ukazuje, prosím, potvrďte s obrázkami pred ponuky položku.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO / francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdil, adresa Vašej objednávky adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. Služby Tranzitný Čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom k Zásob Stav a čas, sme si loď vašej položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Druh Materiálu ABS uhlíkových vlákien
Oznámenie Len Nosenie na ľavej strane vodiča
Položka Hmotnosť 0.8kg
Názov Modelu C389
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Výška 5cm
Externé Testovanie Certifikácia ISO9000
Rok 2020-2021
Položka Dĺžka 25cm
Položka Šírka 15cm
Auto Maker Pre Ford Explorer 2020 2021
Názov Značky Aicty

Súvisiace produkty