Doprava zadarmo 1000Pcs Šperky DIY Gumy Náhrdelník Šnúry S Lobster Kábel 1,5 MM

€100.88

Nový produkt

1 položky

Štítky: morské plody, guľôčky neon, háčik lobster, Gumené reťazec, guľôčky niť, guľôčka, krab krakovanie, gumové nite, homár hračka, spona lobster.

Položka Materiálov

gumené a kovové spony lobster

Hlavne Farby

čierna Množstvo

1000Pcs Položky Cca Veľkosť

45 cm, Konverzie: 1mm=0.0393 palec, 1 palec=25,4 očakávané mm

Podmienka:

Nové,nepoužívané

Obraz je zväčšený ak chcete zobraziť ďalšie podrobnosti , pozrite si prosím opis skutočnej veľkosti, ako ponuky,ďakujem.

Akceptujeme Viazaný ,TT,western union,

Budeme loď sa poradie, v 1-3 pracovných dní po platby vymazané.Pretože to je medzinárodnú dopravu,dodacia lehota je cca 7-20 dní arriver do väčšiny krajín. (pracovné dni, nie je zahŕňajú počas víkendov a sviatkov) prosím potvrdiť skôr, než budete odoslať platbu.

Budeme aktualizácia letecky na EMS,DHL,UPS,FedEx.keď si kúpite viac ako $100dollars.Nie je tam žiadne poplatky navyše,ale budete môcť prijímať e balík do 3-7 dní,veľmi rýchlo!

ak máte ďalšie otázky týkajúce sa dopravy, prosím, dajte mi vedieť.Môžeme diskutovať o tom, ako najlepšie vyriešiť akékoľvek problémy alebo otázky.Opäť služieb zákazníkom je mojou prioritou číslo jeden!

Akonáhle vaše položky príde vo vyhovujúcom stave,prosím zanechať pozitívny krmivo späť a vysokej dsr hviezda na nás, či položky sú zverejnené počas Festivalu dátumu expedície bude odložené.

Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, takže prosím, zanechajte nám na pozitívnu spätnú väzbu, ak nie ste spokojný z akéhokoľvek dôvodu, a kontaktujte nás pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby.Budeme vyriešiť problém, až kým nebudete spokojní.Ďakujem vám veľmi pekne za vašu pomoc.Určite, necháme pozitívnu spätnú väzbu pre náš druh kupujúcich.

Sme veľkoobchod a vývozca a sme slúžili tisíce zákazníkov z celého sveta.Naše výrobky sú priamo z továrne, nie je žiadna stredná muž, žiadne vysoké komunikácií, aby sme mohli poskytnúť kvalitný tovar, ale veľmi konkurencieschopnú cenu.

Sme špecializujúca sa veľkoobchod v Korálky, zistenia a remesiel.Ponúkame na predaj Tibetskej Strieborné Korálky a Kúzlo, Hodí sa zobrazili kľúčové tlačidlá Style Korálky, Lampwork Sklenených Korálikov, drahých kameňov, Perly a Prívesky, Cloisonne Korálky a Dekorácie, Pearl Korálky, Shell Korálky, Drevené Korálky a Osiva Korálky.Tam sa môže mierne líšiť vo veľkosti približne 0,5 mm-1 mm.Aj Farba sa môže mierne líšiť vzhľadom k kalibrácie farieb jednotlivých monitor.pretože každá šarža korálky nemôže byť presne rovnaké.Po prijatí vašej objednávky, prosím, dbať o to.

Prosím pozrite naše ďalšie položky a pridajte nás do svojho obľúbeného zoznamu.

Ďakujem vám veľmi pekne.

Položka Druh Šperky Zistenia
Kovy Typ Zliatiny zinku
Položka Priemer 0inch
Materiál Kov
Názov Značky nevstop
Položka Výška 0inch
Položka Šírka 0inch
Šperky Zistenia Typ Guľôčky Čiapky
Veľkosť 0
Vlastnosti Produktu 0
Položka Dĺžka 0inch
Položka Hmotnosť 0g
Číslo Modelu 0

Súvisiace produkty