9 Ručne Maľované Umelecké Obrazy od College Učiteľov - zátišie Pieter Claesz klasického skla - olejomaľba na Plátne

€123.77

Nový produkt

1 položky

Štítky: neylon hairbrush, lampa petal tvar, kolo dreva 2 f 5, ora b kefa, hlava, deti kpop tričko, kolo drevo svetlo, športové poprsie 75 g, nexus breadboard, deti jordánsko čiapky.

I. Záruka

Spokojnosť Zaručená 100% !Ručne maľované umelecké sa na Zákazku olejomaľba na plátne s prijemne ťahy štetca podľa Toperfect talentovaných maliarov alebo v škole učiteľom.Budeme fotiť, aby vám poslal, a tvrdo pracovať, kým nebudete spokojní.

II.Materiály

Toperfect Skupina používa vysoko kvalitné materiály vrátane ľanové plátno vyrobené z ľanu a bavlny, certifikácia olejové farby s značiek Maries a Winsor Newton, že v Európskej normy EN71-3, Royal UKAS a Americkej normy ASTM D. To zabezpečuje, elegantné umelecké výsledky a sto rokov zbierať.Niekoľko spoločností, ako je tento, ale Toperfect sa!

III.Strečing / Rámovanie:

Chcete obraze, pripravený na zavesenie?Stačí si kúpiť strečing alebo služby na rámovanie https://toperfect.Tapetujem.sk alebo ručné olejomaľba bude vrátená bezpečne v skúmavke.

IV.Prečo Toperfect?

Toperfect Skupiny je dodávateľ Starbucks a Wal-Mart, ako aj mnohých známych galérií v USA a v EÚ.S pomocou nášho súčasného umenia projektu "Spev Paletu ORG", Toperfect Skupiny je jediná spoločnosť, ktorá spolupracuje s vysokoškolských učiteľov a profesorov na univerzitách a národné výtvarného umenia univerzity.Prečítajte si viac o https://toperfect.Tapetujem.sk alebo nás kontaktujte na akékoľvek otázky, prosím.

Kto Farby pre Vás?

V. Storno / Refundáciu &Vracia

Pôvodný obrázok je slávny obraz veľkého umelca, oceňujú milióny až miliardy dolárov.Naše zákazku reprodukcia je zberateľskú, budeme posielať fotografie, ktoré ste pred zásielky a našich maliarov bude tvrdo pracovať, kým nebudete spokojní.Ak chcete objednávku zrušiť, prosím, MUSÍ oznámiť nám do 24 hodín; potom my vám vrátenie peňazí.Raz prechádza na čas, bude na mzdové náklady došlo a žiadna náhrada 100%.Ako príklady našich ručné obrazov college učiteľov, pozrite si prosím https://toperfect.Tapetujem.sk

VI.Poznámka

1 palec = 2.54 cm.Prijať vlastné veľkosti, max 118 X 787 palcov (300 x 2000 cm).

Chcete viac obrazy?

Vyberte si z 3000 diel veľkých maliarov na https://toperfect.Tapetujem.sk

Médium Olej
Názov Značky ENGLANT
Materiál Bielizeň
Rám No
Druh Olejovej Maľby
Technics Ručne Maľované
Podpora Base Plátno
Pôvod CN(Pôvodu)
Formulár Jeden

Súvisiace produkty