Hot Predaj hojdacia sieť Wall Mount Kotviace Háky Jogy Príslušenstvo Ťažkých Visí Držiak pre Leteckých /Strop/Prúde Fitness Vybavenie

€8.93

-35%

€13.95

Nový produkt

1 položky

Štítky: iphone 7 silacone prípade, nike pánske košele logá, lipliner prirodzené farby, iphone 7 sprcha držiteľ, iphone 7 tvarované fotoaparát, lipistic tetovanie oblečenie, nike pánske zimné topánky, lipless crankbait 80mm, národná banka loveland.

Hot Predaj hojdacia sieť Wall Mount Kotviace Háky Jogy Príslušenstvo Ťažkých Visí Kit pre Letecké Jóga/Strop/Telocvičňa/Prúde Fitness Vybavenie Funkcie:

1.Upevnené na strop, priestor pre deti a praktické, umožňuje zobraziť veľmi zložité pohyby na tréning seba a zlepšenie agility nejakým spôsobom.

2. Premium Materiál - Vyrobené z vysokopevnostnej 201 nehrdzavejúcej ocele, ultra heavy-duty, povrch, pevné a odolné na použitie.

3.Jednoduchá inštalácia - To ľahko sa viaže na múry, zvislé hroty, a stropné trámy,4 otvory na doske s 4 skrutky na zaistenie bezpečnosti.

4.Viac Zvyklosti - Najlepšie kotvenie riešenie pre všetky odpruženie a odolnosť školiteľov, Olympijské Kruhy, Jóga, Hojdačky, atď.

5. Ložiska hmotnosť: statické zaťaženie 500kg/1100lbs.Dobrá voľba pre hojdacia sieť, závesné kreslo, fitness, jogu, svalový tréning, atď.

1 x Ukotvenia Háčika

4 x Skrutky

Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu KOTVY
Názov Značky Silný-Toyers
Platné Fitness Vybavenie Iné

Súvisiace produkty