Fantasy Cartoon Zvierat Bytové Dekorácie Pre Obývacia Izba A Oblek Pre Childern Vytlačí Na Stenu, Obrazy Na Plátne Obrázky

€2.56

-49%

€5.02

Nový produkt

1 položky

Štítky: paleta tieni oči uv, pečať prípade iphone x max, pečať módne dievčatá, pečať plastového vrecka 220 v, paleta tieňov chrome, tesniaci krúžok prispôsobiteľné, paleta tieňov údené, tesnenie prírubové auto dvere, pečať polyuretánu stenu.

Špecifikácia 13cmx18cm;15cmx21cm;20cmx25cm;21cmx30cm;30cmx40cm;30cmx42cm;40cmx60cm;42cmx59cm;50cmx70cm;60cmx80cm;59cmx84cm Na Drahé Kupujúci 1 Vzor a farba:Ako na obrázku 2 Materiál:Plátno 3 Stav:Nový 4 miesto pôvodu:Čína 5 Kvality: "Top Quality" Plátno tlačiť maľba(Nie ručné maľovanie) 6 je ideálny maľovanie výrazne vyzdobiť váš domov,kanceláriu, hotel,záhrady a tak ďalej.To je krásny darček pre vašich učiteľov,spolužiakov, priateľov,rodinu,atď.Poznámka: 1 svetelných efektov,farieb objektov, môže byť trochu iný od fotografie. 2 držať dole, náklady na dopravu a vyhnúť rám poškodené na poštovné,toto plátno tlačiť obraz je bez vnútri a mimo rámu,ale táto veľkosť je obvyklé photoframe veľkosť a vy môžete získať správnu veľkosť rámu ľahko. 3 obrazu nie je handmade,je vytlačený zo strojov.package: 1Set*plátno tlačiť maľba(Vrátane 1 panel maľby,Ale žiadne mat, č vnútri rámu, č mimo rámu)

Môj Drahý Priateľ prečítajte si VŠIMNITE PRED VAMI PONUKY A ZAPLATIŤ 1The produkt je vyrobený v Číne 2 Negatívnu spätnú väzbu doesnot riešiť nič.Ak máte akýkoľvek problém, o našich tansanctions,prosím, kontaktujte nás prvý.Sme vždy ochotní pracovať veci. 3If nechcete dostať položky po ste zaplatili 25 dní,prosím, kontaktujte nás, radi by sme sa snažiť, aby ho vyriešiť! 4 Budeme loď adresu, aby ste odišli na Sos, keď ste si objednali,prosím potvrď, že dodaciu adresu na alinbaba je správne, keď budete platiť.Ak potrebujete, ak chcete zmeniť svoj doručovaciu adresu,prosím nechajte nám správu so žiadosťou o platbu.Spätnú väzbu a Obráťte sa na nás 1, Ak nie ste spokojní s týmto transakcie z akéhokoľvek dôvodu, prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne neutrálne alebo negatívne spätné väzby.Prosím, dajte nám šancu, aby sa snažiť v našich silách, aby tento problém vyriešiť. 2 Všetky naše výrobky boli označené a balené v dobrom stave pred zásielky.Ak sa vyskytne u zakúpeného položku, ktorú ste dostali, je chybný, prosím, kontaktujte nás čo najskôr,by sme vysporiadanie.poštovné: 1 členenie Položka wil bude dodaný najneskôr do 24 hodín po prijatí overené platby. 2 Všetky položky sú dodávané z Hong kong vzduchu poštou alebo epacket. 3 Dodaný vzduchu mail, ktorý bežne takes10--20 pracovných dní pre príchod.Platby: 1 uistite sa, že ste dodaciu adresu je správne, len budeme sledovať vašu adresu uvedenú na úhradu zásielky. 2 Vzhľadom na zaistenie dôvodov, sme nie sú povolené adderss zmeniť prostredníctvom e-mailu.Nenesieme žiadnu zodpovednosť za dodaciu adresu dispozícii. 3 Platba musí byť prijaté v rámci 7days po aukcia skončila.Prosím, nenechajte ponuku, ak ste nie sú v úmysle kúpiť.Návrat Politiky: 1 stojíme za naše produkty.Položky môžu byť vrátené na výmenu alebo vrátenie peňazí do 30 dní odo dňa dostanete tovar.Nie sme zodpovední za žiadne nákupné po tejto 30 dňovej lehoty. 2 Návrat shiping je na zodpovednosti kupujúceho, pokiaľ návrat je výsledok nášho miatake(teda, dostali ste nesprávnu položku).Budeme platiť za prepravu nahradenie späť k vám, ak exchange je požadované. 3 Negatívne ohlasy nevyriešia nič, ak máte akýkoľvek problém s vašou objednávkou, prosím, kontaktujte nás prvý.Sme vždy ochotný služby pre vás!ĎAKUJEME, ŽE STE VŠETCI ROVNAKÍ!

Materiál Plátno
Maliarske Plátno Obrazy pre Obývacia Izba
Nordic Plagát Nordic Dekorácie
wall art obraz domáce dekorácie Nordic plagát rastliny
Plátno obrázky pre obývacia izba Plátno obrázky detská izba decor
Médium Olej
Wall Art wall art obraz domáce dekorácie
Darček Darčeky Pre Rodinu A Priateľov
Kaligrafie a maliarstva typ Maliarske Plátno
Technics Sprej Na Maľovanie
Formulár Samostatné
Picure Materiál Zelená Atramentová Tlač na Plátno
Štýl Moderné
Číslo Modelu W16236976
Predmety Zviera
Tvar Vertikálne Obdĺžnik
Rám No
Druh Plátno Potlače
Plátno Tlačiť Wall Art Print
Názov Značky CLSTROSE
Rám režim Prejdite Maľovanie
Pôvodný Áno
Podpora Base Plátno

Súvisiace produkty