Diaľkové Ovládanie Kúsok Motocykel Drone Pôdy A Vzduchu, Duálny Režim RC Motocykel Quadcopter Nabíjateľná Stunt bike Hračky Pre Deti

€14.69

Nový produkt

1 položky

Štítky: Inteligentné Nabíjanie, drone neba, auto pre dieťa na disku, quadcopt, dieťa motocykel, drone pôdy pad, led príslušenstvo motocyklov, mini quadrocopter, pôvodné rc quadcopter, ol quadcopter.

Ďalšie nádherné výrobky, prosím, kliknite na tlačidlo

Prosím, je potrebné poznamenať, že extra batériou môže len byť dodaný spolu s drone!takže prosím, nenechajte objednávku iba batérie, ďakujem!

Popis: Diaľkové Ovládanie Kúsok Motocykel Drone Pôdy A Vzduchu, Duálny Režim RC Motocykel Quadcopter Nabíjateľná Stunt bike Hračky Pre Deti

Odrážky:

1、Dual Mode Control: diaľkové ovládanie motocykla je navrhnutý s režim pôdy a vzduchu režim jedno-tlačidlo na prepínanie, jednoduché a rýchle, a poskytuje vám úžasné používať skúsenosti.

2、Nastaviteľné Otáčky: diaľkové ovládanie motocykla funkcie nastaviteľné otáčky na splnenie rôznych potrieb, ľahký, silný v štruktúre a odolný voči pádu, zabezpečiť vašu bezpečnosť.

3、Viaceré Funkcie: diaľkové ovládanie motocykla ponúka jedno-tlačidlo vzlet a pristátie, hore/dole, vpred/vzad, odbočiť vľavo/vpravo, vľavo/vpravo strane lietať a 360 stupňov, flip funkcií, poskytuje viac spôsobov, ako hrať.

4、dlhodobé Použitie: diaľkové ovládanie motocykla je vybavené nabíjateľnou batériou, stabilný a svetlo s integrovaným tela, odolný voči pádu a proti kolízii, zabezpečenie dlhšieho používania.

5、Široké Uplatnenie: diaľkové ovládanie motocykla je navrhnutý s 2.4 G diaľkové ovládanie, čo mnohí ľudia hrať v rovnakom čase bez zásahu, vhodný na vodné plochy, blato, sneh, a iné terénoch.

Špecifikácie:

Veľkosť produktu: o 7.5*12*6.5 cm/2.9*4.7*2.5 v

Farba veľkosť boxu: o 22*16*7.8 cm/8.7*6.3*3v

Telo váha: cca 30g

Farbu hmotnosť balenia: cca 260 g

Diaľkové batérie: 1,5 V 3*AAA batéria (nie je súčasťou)

Telo batérie: 3,7 V 280mAh lítiová batéria

Čas nabíjania: cca 60 minút

Doba letu: cca 4-6 minút

Diaľkové ovládanie vzdialenosť: cca 30-50 metrov

Funkcie: jedným tlačidlom na vzlet a pristátie, hore/dole, vpred/vzad, odbočiť vľavo/vpravo, vľavo/vpravo strane lietať, 360 stupňov, flip, osvetlenie, nastaviteľné otáčky, pôdy a vzduchu, duálny režim.

Balenie Zoznam:

1*USB Nabíjací Kábel

2*Čepeľ

1*Manuál

1*3,7 V 280mAh Lítiová Batéria

1*Diaľkové Ovládanie

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie (72 hodín).

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Niektoré obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin, Ak ste nedostali vašu objednávku po 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás SKÔR, ako ZAČNETE AKÉKOĽVEK SPORY!Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Návrat:

Ak položka prišiel rozbité, môže kupujúci vrátiť do 14 dní, budeme výmenu za novú po prijatí rozbité položky.Prosím, Kontaktujte nás pred vami odoslané položky späť, alebo začať akékoľvek spory, môžeme diskutovať o najlepšie riešenia.

Záruka:

Všetky položky Prichádza so Základnými 3 Mesiac Predajcovia Záruka, ak je položka chybné v 3 Mesiaci, poskytneme výmenu bez extra Nabíjačku(vrátane poštovného za poplatok)Po prijatí do Chybné položky.

Ak položka Chybná po 3 mesiace, môže Kupujúci stále odoslať ju späť, budeme kontaktovať dodávateľa alebo Manufaktúry na Záruku.Kupujúci Môže Musieť zaplatiť Poštovné poplatok za opätovné odoslanie nahradené položky.

Vždy sa usilovala o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš obchod.Prosíme vás, kontaktujte nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, ponúkneme najlepšie riešenie pre vás!Popis: obchodný Názov: JJRC

Názov položky: GRUS H71 RC Quadcopter

Frekvencia: 2.4 Ghz

Fotoaparát: rozlíšenie 1080p široký uhol kamery

Diaľkové batérie: 4x "AA" batérie

Drone batéria: 3,7 V 1000mAh

Doba letu: Cca 11 minút

Čas nabíjania: Cca 120 min

Ovládanie vzdialenosť: 100 m

5G Wifi obrázok prenosová vzdialenosť: 50 m

Farba: Čierna/Biela (možnosť)

Materiál: ABS

Quadcopter veľkosť: 22x23.5x3.5 cm (nepreložené) 16x7x3.5 cm(zložený)

Quadcopter hmotnosť: 126g Funkcie: -LED Svetlo

-Modulárny Batérie: Bezpečné, Rýchle nabíjanie.Jednoduché nahradenie.

-1080P HD Letecké Fotografovanie,Zachytiť každý krásny okamih.

-Quick Fold-up: skladá sa ľahko zmestí do kompaktného balíčka a vykonávať na cestách

-Rýchle Prepínanie

-Tlak nadmorská Výška Podržte a Optický Tok Umiestnenie: S tieto dve funkcie povolené môžete snímať úžasne ostré snímky bez námahy.

-2.4 G Diaľkové Ovládanie: Až do 50 metrov dosah prenosu.

-Smart Tools Režimu: data režim je tvoje prevádzky jednoduchšie než kedykoľvek predtým.Lieta sa vo vzťahu k vám bez ohľadu na to, kde je umiestnený.

-Jedným z Kľúčových Vrátiť: Pomocou zabudovaného systému na určovanie polohy, youcan vrátiť drone späť domov bodu v jednej pohybom tlačidlo v každej situácii.

-Wi-Fi Real-time Prenosu Funkcie: Hore/Dole, Vpred/Vzad, Odbočiť Vľavo/Vpravo, Šikmý Letu, Výška Podržte, Jedným z Kľúčových Vrátiť, Bezhlavé Režime Foto/Video, Wi-Fi Prenos, Možnosť Prietok Polohy Balík v cene: 1 x RC Quadcopter( Batetry Súčasťou balenia)

CE Druh
Nabíjacie Napätie 110-220V
Čas Letu 6 MIN
Certifikácia CE
Funkcie Diaľkové Ovládanie
Vekové Rozpätie > 14 rokov
Druh VRTUĽNÍK
Zadajte Číslo EN71
Diaľkové Ovládanie Áno
Štát Montáž Ready-to-Go
Balenie Obsahuje Diaľkové Ovládanie
Záruka 1 rok
Číslo Modelu CH418
Rozmery 12X7.5X6.5 cm
Typ Sviečky USB
Čiarový kód No
Ovládanie Kanálov 4 kanály
Čas Nabíjania 40 min
Zdroj Napájania Elektrické
Controller Mode Mode2
Upozornenie /
MOTOROVÉ Kefa Motora
Letecké Fotografie No
Materiál Plastové
Radič Batérie AA Batérie
Diaľkové Vzdialenosť 30-50 metrov

Súvisiace produkty