čipky textílie 3d kvety tissus africains guipure tyly perlage kvalitné francúzske čistý čipky pre svadobné ZLN49

€147.90

-27%

€202.61

Nový produkt

1 položky

Štítky: prípade 360 g, bolb svetlo, chlapci koláče, bmw dvb tv, bottine ts, kúpiť rohu, mince fnaf, kartáčovaný 80, podprsenka v veľkosť.

čipky textílie 3d kvety tissus africains guipure tyly perlage kvalitné francúzske čistý čipky pre svadobné ZLN49 1.Pozadie: polyester

2.Šírka:51"~52" šírka

3.Balenie:5 y alebo 15 y balenie

4.Dodacia lehota: 3~5 pracovných dní DHL, EMS, UPS

5.Minimálna objednávka:150 metrov každej farby.

6.Platba:West union, Money gram a T/T

Dodávame kvalitné Afrických šnúrky, francúzsky šnúrky, vevelt šnúrky, švajčiarsky voile šnúrky, handcut voile šnúrky, organza šnúrky ect.Veľké množstvo čerstvého skladom dodaný každý mesiac splniť aj veľkoobchod a predajca je, aby požiadavky.Môžeme prijať, aby prispôsobili dizajn.

Krásy zobraziť:

Platby:

T/T,Wester Union,Money Gram a Paypal sú tiež prijateľné.

Mali by ste dokončiť platbe do 3 dní po cenovej ponuky, položku spôsobiť zásob rýchlo zmeniť.

Máme veľa vzorov pre váš odkaz, pls voľne kontaktujte nás pre viac vzorov.My vás budeme kontaktovať do 24 hodín.

Väčšina našich zákazníkov hovoriť vysoko našich produktov a máme dôveru v kvalitu našich výrobkov.Ak bohužiaľ zistíte položky môžete kúpiť nespokojný, pokúste sa, prosím, kontaktujte nás na prvý raz, a my vás uistiť, že sme sa nájsť najlepší spôsob, ako urobiť to pre vás.

Doprava:

Doprava je úplne zadarmo .

Spracujeme objednávku do 2-3 dní po potvrdenie platby, zvyčajne budete mať v priebehu 7 až 15 pracovných dní, závisí to od vášho cieľa,poskytneme vám sledovacie informácie,zvyčajne môžete skontrolovať informácie 2 dní po odoslaní vám sledovacie číslo.

Predaj-po Služby:

Ponúkame okamžité 3 dní vrátiť politike,či tovaru nemajú žiadne poškodenia,prosím, napíšte nám obrázky,budeme posielať nové nastaviť hneď, ako sme mohli.Ak tovar nie je spokojný,budeme akceptovať vrátenie peňazí alebo zmeniť,ale tovar by uchovávajte v pôvodnom balení nie je použitý,prepravné a manipulačné náklady nie sú refundovateľné.Ak sa chcete vrátiť tovar,zákazníkov je potrebné zaplatiť nás prepravné náklady, ktoré používame zaslať tovar na vás.

Spätná väzba:

Vaša odozva je veľmi dôležitým pre NÁS ,Ak ste spokojní našich produktoch a službách,prosím dajte nám päť hviezdičkový a aktívne spätnú väzbu,budeme to robiť lepšie.Ak tam mať žiadny problém,kontaktujte nás prosím v prvom rade pred odchodom žiadne negatívne pripomienky,cuase to nie je možné vyriešiť niečo,čo by malo, dajte nám vedieť, aby sme mohli vyriešiť ju, kým sa uspokojiť.

Zásielky DHL, UPS, FEDEX
Funkcia Rozpustný Vo Vode
Dizajn číslo ZLN49
Špecifikácia 51/52
Číslo Modelu ZLN49
OEM OBJEDNÁVKY Akceptované
šírka 51/52
Materiál 100% Polyester
Použitie látky,jednotné,party,svadobné,šaty
Hmotnosť 2KG
Technics Vyšívané
Miesto Pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Textílie Typ Výšivky voile
Package 5 metrov za taška
Dekorácie Korálky
Typ Produktu Čipky

Súvisiace produkty