SP166 Profesionálne Spúšť Vzduchu-Skicár Ovládať Airbrush Ideálny pre Kozmetické make-up Model/Telo/Auto Maľovanie

€20.73

-23%

€27.27

Nový produkt

1 položky

Štítky: tím airbrush, airbrush fľaša kovov, airbrush farby, airbrush príručka, airbrush farba, batérie pre quadcopter x 5, carbon fiber pcp nádrž, airbrush professional, atóm striekacie pištole, model airbrush.

Univerzálny, určené pre rýchle zmeny vlastné zmiešané farby; Dual action spustenie kontroly aj vzduch a farebné (dole na vzduchu, späť pre farbu), čo umožňuje umelcom, ak chcete zmeniť šírku riadku a schopnosť maľovať.

Závažnosť krmivo funguje prostredníctvom top-montáž farba pohár do airbrush; Ideálny pre model maľovanie, maľovanie na telo, nechty umenie, výtvarné umenie, auto maľby, fotografie potláčať, cake zdobenie, textil a T-shirt maľby alebo iné obrazy.

Pred použitím airbrush,ladenie to do najlepšieho stavu, a potom otestovať pomocou čistej vody, atomizáciu je normálne,v takom prípade môžete ho používať.

Láskavo Poznámka:

1.Prosím, prijímať airbrush po ladenie do najlepšieho stavu, a potom použite čistú vodu test, atomizáciu je normálne, môžete použiť.

2.Po použite, prosím, vyčistite airbrush, zanášaniu, efekt nabudúce, ktorý bežne používate.

3.V záujme ochrany položka dobre, odborníkom na zmenu ihla a tryska bude odporučiť.

4.Ak chcete predĺžiť svoj airbrush pištoľ je životnosť, prosím, vyčistite svoju zbraň a správnym spôsobom.Bude to lepšie sa čistí vodou tenšie ako je Alkohol po vode farby.olejové farby by mali byť čistené s olejom tenšie ako etyl acetát.

Štandardné Trysky Dia.: 0.m Pohár Kapacita: 7cc & 10cc

Pracovný Tlak:15-50psi

VEĽKOSŤ:15 x 10 cm

Tryska Dia:0.m

Materiál:Plast, kov

farba:Čierna + strieborná

Obsah Balenia:

1 x Airbrush

1 x Tryska Kľúča

1 x Spoločná

1 x 7CC Pohár Kapacita

1 x 10CC Pohár Kapacita

1 x Návod

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Názov Značky FGHGF
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty