Ponožky Ženy Vianočné Darčeky Zime, Vianočné Dekorácie Pre Domov Vianočný Darček Taška Krb Dekorácie Udržať V Teple Lady Ponožky

€2.97

-27%

€4.12

Nový produkt

1 položky

Štítky: e46 bmw gumené rohože, lde svetlá spálne, magasin bling vlasy, fanny nohu kawasaki, súprava tubless mtb 26, maska počiatočné lesk, nemecký ukazovateľ spp, šedej nohavice zimné, emoticones kože.

ponožky Ženy Vianočné Darčeky zime, Vianočné Dekorácie pre domov Vianočný Darček Taška Krb Dekorácie Udržať v Teple lady Ponožky

Informácie o produkte: sú vyrobené z úplet, bez podšívky.

Package vrátane zelené, burgundské a biele pančuchy.

Obyčajný skladovanie, by ste mohli osobné meno na putá a zdobí ho.Koordináciu Vianočné pančuchy, strom, sukne, stola, a domov dekoratívne predmety tiež k dispozícii.Tieto bude ideálne pred vašim krbom v tejto sezóne!

Tieto osadenie sú 14.5" vysoká - dobrý veľké veľkosti, dostatok priestoru pre darčeky a sladkosti.Každý osadenie má robustný očkom na zavesenie

Vyzerajú úžasné!Super roztomilý, nový prírastok do svojho 2018 Vianočná výzdoba .

Oni sa určite budú dobre vyzerať, keď zavesenie na Vianočný stromček.Nemôže sa dočkať, až ho vidieť!

Láskavo poznámka: balíček má iba 1 pc ponožky,ak je potrebné, 1 pár,pls, aby 2ks,díky moc

FAQ:

1.Môžete si Veľkoobchod a drop shipping Objednávky?

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.A normálne sme neopustím akékoľvek informácie o nás na pozemkoch.

2. Ako získať sledovacie informácie?

Sledovanie informácie budú k dispozícii v 5-10 dní potom, čo bol dodávaný.Kontaktujte nás, ak máte problémy vo sledovanie informácie.

3.čo ak sa dostanete chybné výrobky alebo nechcete dostávať produkt v ochrane čas?

Ak nie ste spokojní s produktmi prijmete alebo nechcete prijať to , prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako ste ho obdržali, pred otvorením sporu.Dáme to najlepšie riešenie.

Poštovné a package: Všetky položky, ktoré budú kontrolované a dobre zabalený pred odoslaním.Objednávky budú expedované do 2-5 pracovných dní po zaplatení je hotové.Hmotnosť zásielky cez normálny príspevok je obmedzený na 2 kg.Zašleme samostatne, ak hmotnosť je viac ako 2 kg.Zvyčajne to trvá asi 15 - 60 dní a môže byť trochu dlhšie, niektoré vzdialenej oblasti.Môžete rýchlo vybrať spôsob dopravy, ak chcete získať pozemok skôr, a za to budete musieť zaplatiť prepravné.

Odoslať a vrátenie:

Budeme odoslať alebo vrátenie peňazí, ak sa balík stratí, poškodí počas prepravy alebo prijímať

nesprávne položky.Prosím, neváhajte nás kontaktovať a my vám radi pomôžeme.

Spätná väzba: Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu, budeme veľmi ocenil.Ak je niečo nesprávne, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom spätnej väzby a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol, kým je všetko v poriadku.

drop shipping Áno
Materiál Handričku
Typ Produktu pančuchy
Číslo Modelu Pletené Vianočné Pančuchy

Súvisiace produkty