Auto Notebook, Klávesnica Auto Super Čisté Lepidlo PRE SsangYong Actyon Turismo Rodius Rexton Korando Pre KIA RIO, Ceed Pre VW Golf Škoda

€2.42

-20%

€3.03

Nový produkt

1 položky

Štítky: rav4 spare, huawei notebook, corolla, ssangyong mužov, zunduo kia rio, 2013 camry, rexton 2, ssangyong rexton, ssangyong kyron, kórea ssangyong.

Môžete čistiť domácich spotrebičov, auta, interiér, detské hračky, počítačové klávesnice a ostatné výrobky rohu prachu. -100% zbrusu nový a vysoko kvalitné -Materiál:Mäkká guma materiál. -Farba:pošleme na to náhodne. -Zachytáva prach a nečistoty z počítačové klávesnice mobilné telefóny a tlačiarne. -Nezanecháva rezíduá,udržuje vaše ruky čisté, má preukázateľne dezinfekčné opatrenia. -Zachytáva nečistoty a zabíja viac ako 80% baktérií. -Stlačením čistiaca zlúčenina, na povrchy, ktoré by ste chceli čisté. -Prach a nečistoty v medzery budú absorbované zlúčeniny. -Šetrné k životnému prostrediu,95% biologicky odbúrateľný. -Možno použiť pre mnoho krát, kým čistiaca zlúčenina premení do tmavej farby. -Musí byť pre používate verejné počítače v čistý a bezpečný spôsob, ideálny pre všetky zariadenia a povrchy.Produkt účinnosti: Revolučný čistiaci produkty, inovatívne multi-purpose mäkkú, čistú funkcia je porovnateľné s tradičnými čistiace produkty: semi flowable materiálu, ľahko sa do nerovných povrchoch alebo v úzkych rozdiel je ťažké dosiahnuť, silnú priľnavosť, vlasy nečistôt, nečistôt, prachu, a vľavo slabé vôňa: jeden membránový systém, komplexný balík prach, baktérie, účinné čistenie a zabiť bežné baktérie a vytvoriť zdravý život, môžu byť znovu použité bez čistenia, pohodlné hodnota: environmental protection formula môže byť prirodzene rozkladajú, bezpečnosť a bez znečistenia.Spôsob použitia: pri použití očistite mäkkou na povrchu výrobku, zvlnených alebo stlačením, a potom vytiahol na lepkavú špinu, úzke medzery môže byť tiež umiestnený na hore, stop 1-2 minútach nahor.

Druh Materiálu Mäkká guma materiál
Názov Značky TANANDTAN
Auto Maker lincoln
Položka Druh Auto Dane Disk Držiteľov
Položka Šírka 0inch
Položka Dĺžka 0inch
Položka Hmotnosť 0.08kg
Položka Výška 0inch
Názov Modelu q3333

Súvisiace produkty