TNM5000 JTAG EEPROM programátor+10pcs zásuvky,Laptop/notebook io Programátor,pre všeobecné použitie vozidla a elektronické časti opravy

€1 816.69

Nový produkt

1 položky

Štítky: tnm, la78045, rj 45 splitter, b ústnej kefa, hlava, jtag rozhrania usb, klip eeprom, doprava zadarmo, tunisko, overal pre salón krásy, herný notebook, pätica sop8.

Hot predaj:

Podporovať všetky notebook kbc es dispečer programátor a naše TNM5000 zariadenie jednoznačne A+++++

TNM 5000 podporovaných Jazykov:anglický jazyk / ruský/ arabčina / francúzsky / Polski / turečtina / perzský / Čínskej

TNM5000 Predajné Miesta: Moderné super rýchly programátor pre všeobecné použitie vozidla a elektronické časti opravy 1.23000 zoznam zariadení CEZ kábel a 48 pinová zif pätica 2.Rýchle programovanie všetkých EPROM a FLASH pamätí(8/16/32/40/44/48/56 kolíky),Nand Čipy. 3.Programovanie všeobecné a vlastné mikroprocesory(motorolla/infinion/...) 4.Programovanie GAL/pomocou fpga/CPLD,SRAM/TTL a CMOS tester. 5.PIN zistiť a rozpoznať z ic,napríklad v pin zistiť, ak jeden alebo viac pin na čipe č conect v ZIF soket TNM5000 vás informovať 6. nie je potrebné napájanie

TNM 5000 Programátor Funkcia:

* 23000+ Podporované Zariadenia Flash Pamäte (Paralelný / Nand /Serial) , EPROM , EEPROM , Sériové EEPROM , Mikroprocesor , NVRAM , FRAM , CPLD , PLD , pomocou fpga).

* 48-Pinové ZIF Pätice s Pin Kontinuity tester & 10-Pinov ISP/JTAG Konektor.

* USB 2.0 High Speed ,Program 1 Gbit Nand Flash menej ako 50 sek , Čítanie Serial Flash pamäť s 6 Mbit/Sec Rýchlosť.

* Automatická detekcia väčšine flash Pamäte/Mikroprocesory s ID Zariadenia.

* Užívateľsky príjemný softvér pre Windows XP/VISTA/7/8 (32,64 bitov) .Okrem toho môžete podpora viacerých jazykov (angličtina / Čínsky / arabčina / francúzsky /PERZŠTINE/ruština/Polish......).Viac jazykov a Zariadenia môžu byť pridané zákazníka.Môžete si Stiahnuť Software & spustiť v Demo režime zhodnotiť.

* Viac Programovanie je možné pripojením 2 alebo viacerých Programátorov na jednom PC.

* Veľmi nízke náklady na Hlavnú Jednotku & Nízke náklady adaptéry pomocou jedného adaptér pre všetky 32/40/48 TSOP flash pamätí .Všetky 56 kolíky flash pamätí jeden TSOP56 adaptér.

* Špeciálne Schopnosti, ako, ALtera U S B B l a s t e r Emulácia Quartus Softvér, sériový Port (Serial Port Emulation , Vozidlo ECU , Immoblizer & Tabuli microcontroller Podporu.

TNM5000 Programátor je veľmi rýchly , Nízke náklady , Vysoký výkon, Univerzálny Programátor , osobitne navrhnuté pre podporu Flash pamäte , Nand bliká , Sériové EEPROM , Mikroprocesory & Automotive ECU , palubná doska častí.Srdce TNM5000 je 500.0000 Brány pomocou fpga s navrhnuté CPU jadro s 96MHz Hodiny pre rýchle programovanie obvodov.TNM5000 Môže podporovať širokú škálu obvodov, ako je to uvedené nižšie:

Paralelné Flash Pamäte: až 56 pinové paralelné flash pamäte sú podporované TNM5000. Podporuje rôzne druhy balíkov (PLCC , TSOP1 , TSOP2 ,VSOP & ...).Všetky Záblesky, môžu byť automaticky detekovaný softvér v prípade nečitateľné zariadenia names.By pomocou jediného adaptér pre všetky 32-48 kolíky TSOP bliká , používateľ potrebovať iba 1 adaptér pre viac ako 2000 flash čipy.

Nand Flash Pamätí: TNM5000 má ďalšie Nand+ softvér , špeciálne určené pre Nand flash pamätí.Nand+ Softvér má jeden z najviac kompletný zoznam Nand flash Pamätí s algoritmus pre korekciu zlé údajov v licencii manažéra Nand Bliká.TNM5000 je jedným z najrýchlejšie Nand Programátorov na svete s Čítanie a Zápis Rýchlosťou až 8 Mb za Sekundu.Všetky Nand Bliká, môže byť automaticky detekovaný softvér v prípade nečitateľná alebo poznamenal, názvy zariadení.

Serial Flash Pamätí: Všetky 8-16 Kolíky Sériové SPI flash pamäte sú podporované TNM5000. Všetky SPI flash Pamäte môžu byť detekované automaticky pomocou softvéru v prípade nečitateľné názvy zariadení.To číta a programy SPi bliká s maximálnu bezpečnú rýchlosť na ZIF (6-7 Mbit/sekundu) .Aj to Unprotects písať chránené záblesky pred zápisom údajov do neho.

Mikroprocesory: ATMEL: Všetky AVR 8 bitov čipy (ATMEGA/ATTINY/AT90S) sú podporované na ZIF Scocket & prostredníctvom ISP káblik.Vysoké Napätie Paralelne na ZIF Programovanie AVR až 64 pinov je podporované.novo zavedená ATXMEGA Série sú podporované PDI & JTAG Metóda.Staré C51 série & nový singel cyklus C51 série sú plne podporované.Všetky vyššie série môžu byť detekované automaticky TNM5000. ARM7 programovanie pomocou JTAG je podporované.

Microchip: Jedným z najviac kompletný zoznam zariadení pre obvody microchip PIC vrátane všetkých PIC12F /PIC12C /PIC16C / PIC16F / PIC18F / DPIC33F / J & K Série.Zariadenia až 40 Pinov môžu byť programované v ZIF , Všetky Fotky môžu byť detekované automaticky a naprogramovať pomocou ISP kábla.

Ostatné: ST, SST, Philips (NXP) , Motorola , Syncmos, Kremík Lab , ICSI , Infineon , Intel , Winbond & ...

Automobilový MCUs : Podpora ST10F & TMS370 Série ISP kábel pre mnohých BOSCH/VALEO/SAGEM Ecu (kompletný ST10F podporu XPROG-m programátor zoznam zariadení).podpora siemense & infineon SAK-C167 pripojený k 44 alebo 48 pinov flash (Siemense/BOSCH/SAGEM S2000 ECU), ako HSE FlasHit Programátor.Podpora NEC & Motorola Zariadenia pre informačné panely.

PLD/CPLD/pomocou fpga: Podpora Všetkých ALTERA JTAG Zariadenia o emuláciu USB B l a s t e r Programátor v Quartus Softvéru.Podpora Xilinx CPLD/pomocou fpga s jed súboru.Rýchlo pomocou fpga Xilinx konfigurácia s bitový súbor.Podpora GAL/PALCE Zariadenia s špeciálna možnosť pre PALCE odblokovanie.

Softvér: S podpory viacerých jazykov (angličtina / Čínsky / arabčina / francúzsky /PERZŠTINA).Viac jazykov a Zariadenia môžu byť pridané zákazníka.Môžete si Stiahnuť Software & spustiť v Demo režime zhodnotiť.

Číslo Modelu tnm5000
Nand+ softvér Podpora
Stav Nové
Prevádzková Teplota -5 až 45+
Čítať A Písať Rýchlosť 8 Mb za Sekundu
Názov Značky TNM 5000
Farba čierna
Jazyk Anglický,Ruský,Arabčina,Francúzsky,Polski,Turecký,Perzský,Čínskej
Moc Nízka Spotreba
Jadro PROCESORA 96MHz Hodiny pre rýchle programovanie obvodov
Package Iné
Napájacie Napätie pomocou usb 5v 700mil
Strata Sily môžete urobiť 1.2 v 25V
Aplikácia Computer
Materiál Kremík
Operačný Systém Podpory WIndows XP/VISTA/7/8/10
Inštalácia Štýl Plug-in
Druh Regulátor Napätia
Frekvencia Vysoká frekvencia

Súvisiace produkty