Rotačné Okrúhly Štetec Vody, Čistenie, Umývanie Štetca Tuhé pre Interskol vysokotlakovú umývačku

€12.63

Nový produkt

1 položky

Štítky: lavor umývanie, vŕtačka interskol, vysoká pressur podložka, vysokotlaková hadica m22, jetter tryska, makita, vysokotlaková hadica karcher, batéria interskol, auto jet umývanie, bosch hadice.

Rotačná Kefa na Umývanie Interskol Vysokého Tlaku Podložky

Disclaimer: nie Sme značiek, alebo spojená s nim.Sme nemali predávať tieto Tlakových, ale ponúkame niekoľko kompatibilné diely pre nich.

Dôležité: Ako existujú dva typy adaptér pre túto značku tlakový čistič.Skontrolujte prosím, adaptér veľkosti a uistite sa, že sa zmestí váš stroj .My neberieme žiadnu zodpovednosť za nezlučiteľnosti adaptér.Ak vám nie sú jasné, kontaktujte nás a pošlite nám fotografiu vašej zbraň a lance, pomôžeme vybrať vhodný adaptér.

Na rotačnú kefu môžete vytvoriť krátke práce širokú škálu čistiacich úlohy – od odstraňovanie nečistôt a riasy od podlahy k riešeniu jemné práce ako umývanie automobilov a windows.

Tento tenký štetec prílohu robí tieto úlohy ešte jednoduchšie.Kefa je dosť ťažké zbaviť nepoddajné nečistoty, ale dostatočne mäkké použiť na širokú škálu rôznych povrchov.S jeho ergonomicky navrhnutá rukoväť, môžete použiť štetec pohodlne pre väčšie pracovných miest a dlhší čas, zatiaľ čo jednoduché bajonet montáž je veľmi ľahké pripojiť a odstrániť.

Toto je obzvlášť užitočný, ak práca vyžaduje viacero príloh, alebo budete musieť kombinovať brushwork len tlak jet alebo rozstrekovač.

Mäkká, biela, štetiny sú ideálne pre delikátne povrchy, ako je sklo a auto exteriérov, a pretože kefa môžu byť použité pri nízkom tlaku, môžete použiť aj detergenty, vhodný pre ešte viac šumivé dokončiť.

Či už pre manipuláciu tvrdšie práce ako čistenie zaschnutých nečistôt z záhradný nábytok alebo každodenné údržbu, tlakový čistič Kärcher štetec vám môže pomôcť dosiahnuť výsledky, ktoré si zaslúžite.

On-Time Dodávky:

1. Garantované produkt bude dodávaný do 5 dní.Zvyčajne to budú zaslané na druhý deň po vašu platbu.

2. Zaručujeme produkt bude doručený do 60 dní.Zvyčajne to bude doručený do 2 ~ 4 týždne. (Pre Brazília, zaručená lehota je 90 dní, a predpokladaná dodacia lehota 5~8 týždňov).

Všetky naše produkty sú 100% kontrolované a testované pred odoslaním.Prosím vás ubezpečiť, kúpiť.Ponúkame konkurenčné ceny a vysokú kvalitu výrobkov pre našich zákazníkov.

Kupujúci Ochrana:

1. Plnú náhradu, ak nechcete prijímať vaše objednávky.

2. Úplné alebo čiastočné vrátenie peňazí , pokiaľ tovar nie je ako je popísané vyššie.

Vodné Sprej Typ Fanúšikov
Tryska Materiál Inžinierske Plastové
Názov Značky MEDVEĎ SILY
Materiál Telesa Inžinierske Plastové
Rozhranie Materiál Inžinierske Plastové
Rukoväť Typu Prst Typ
S Vodné Fajky Áno

Súvisiace produkty