Batérie Prevádzkované Automatické Kravatu polička so svetlom Drží 45 väzby a 8 pásov popruh kravatu vešiak auto šatku displeja modul rám

€50.86

Nový produkt

1 položky

Štítky: neon led záves, murár 10 led záves, klasická žiarovka vešiak, 6 vešiak na stenu, lampa vešiak striebro, vešiak pásy, led lampa buro, nastaviteľné ramienko na čítanie, vešiak led foto, power strip hanger.

Elektrické Rotačné Kravatu polička so svetlom Drží 45 väzby a 8 pásov popruh kravatu vešiak automatický revolving pás rack organizátor Názov Produktu: Elektrické Kravatu Rack Model: 1074 Veľkosť Produktu: L29xW15xH10cm

Špeciálne Výhody: 1. Jednoduchá inštalácia 2. Šetrí priestor-rack 3. Väzby a Pásy organizované a zobrazí sa 4. Postaviť do svetla pre Ľahký prístup.

Špecifikácie produktu; Color box: 34x18x12 cm Hmotnosť: 0.90 kg /box HLAVNÉ FUNKCIE 1.Automatické kravatu rack,a to nielen rukou, všetky druhy kravatu, ale aj byť schopný remienok na ruku a pás. 2.Dve tlačidlo pre automatické obehu vpred a vzad. 3.Visí priamo na skrini prút, drží až 45 väzby a 8 popruh 4.Rozsvieti, väzby pre jednoduchý výber v tmavej skrine, vyžaduje 4pcs C veľkosť batérie (Nie sú súčasťou).ak pás je spustený, bez ohľadu na to, ľavého alebo pravého kruhu, môžete zastaviť stlačením tohto tlačidla, LED svetlá budú stále na extra 10 sekúnd.

Materiál Plastové

Súvisiace produkty