Horúce Auto Prúžok Farba M Series Logo Pre Huawei Y6 Prime 2018 Prípade Silikónové Zadný Kryt Kalené Sklo Mobilný Telefón Prípadoch Nárazníka

€3.30

Nový produkt

1 položky

Štítky: svetlé niť vlasy, svetlé pochodeň 32000, nabíjanie redmi 9 v, zjasňovač kože, svetlé sveta, glóbus, svetlé tv odtieň hrať, bright switch mini, svetlé iskra krúžky, svetlé vlnené kabát.

Horúce Auto Prúžok Farba M Series Logo Pre Huawei Y6 Prime 2018 Prípade Silikónové Zadný Kryt Kalené Sklo Telefón Prípadoch Nárazník Čierny Vzor Telefón Shell Proti klepaniu Kryt Chrániť Telefón Prípade

1.O Platbu

Podporujeme nasledovné spôsoby platby:

2.O Zásielke

A. Poštovné A Odovzdanie

Budeme mať rôzne kanály podľa charakteristiky prepravu tovaru .To môžu dosiahnuť viac než 200 krajín a regiónov.Sľubujeme, že všetky objednávky budú vydané do štyroch dní.Pretože rôzne kanály sledovať informácie zobrazenie času budú líšiť, poštových zásielok, zvyčajne 1-4 dní sa ukázalo, že medzinárodné kuriérske zvyčajne 1-2 dni, ak narazíte na dopravné zápchy, sledovanie času: zobrazenie informácií sa bude rozširovať.

A. O Colné & Sadzobníka

Poštové zásielky všeobecne neprináša tarify, ale rôznych krajín colných predpisov colné odbavenie čas budú líšiť, prosím, včas sledovanie informácie, obráťte sa na miestnu poštu, ak je to potrebné.

Medzinárodné kuriérske obvykle produkujú tarifách sa informujte, prosím, pochopiť, miestne zvyky, normy tak, aby sa zabránilo colné otázky spôsobiť, že výrobok vrátiť alebo zničiť, ak je to potrebné, obráťte sa na miestne colné konanie v spoločnosti alebo prenášať informácie pre miestne colné odbavenie.Nakoniec, prajem vám šťastný nakupovať, ďakujem vám veľmi pekne za vašu podporu.

3.Vrátenie A Politík

Pretože ide o medzinárodnú prepravu nákladov a času a nákladov je relatívne veľké, preto kladieme veľký dôraz na kvalitu produktu.budeme kontrolovať, prísne, ak ste Len v prípade, že doručený poškodený produkt, Prosím kontaktujte nás.Aby sa záujmy svoje,skontrolujte balík predtým, než sa prihlásite, a pošlite nám fotky.budeme vykonávať audit v súlade s špecifických okolností výrobky, ktoré vám pomôžu vyriešiť tento problém, budete mať možnosť vychutnať si ďalšie zľavy.

Ak chcete vymeniť alebo vrátiť výrobok A výrobok nemá žiadne poškodenia, len musíte zaplatiť spiatočnou adresou, zašleme vám nový produkt po obdržaní produktu.

Ďakujeme vám za vašu podporu a porozumenie.

4.Spätná väzba

Ak ste spokojní, prosím, dajte nám 5 hviezdičkami, to bude najväčším povzbudením pre nás a pre vás vytvoriť lepšie služby.Všetko len preto, aby vám lepšie cítiť, sprevádzané úprimnou.Ďakujem vám veľmi pekne!

Typ Klasifikácia Shell Štýlové,Sexy,Tlač,Tenký,Ultra,Capa,Chrániť
Kompatibilné pre Huawei Prípade P P20 P30
Veľkosť 5.7"
Spotrebované Značky Módne,Originálne,Vlastné,Krásna,Milujúca
Kompatibilné Značky Huawei
Klasifikácia Typ Dizajn,Hot Predaj,Anime,Komiksu,Chrániť
Kompatibilné pre Huawei P Plus Prípade P20 Plus
Kompatibilný Model Huawei Y6
Funkcia Anti-knock
Spotrebované Tagy 2 Krásne,Loveing,Pekný,Luxry,Strylish,Zvierat,Vlastné,Pop,Originálna
Funkcie Mäkké TPU PC Phone Prípade Tvrdeného skla Kryt Telefónu Vysokej Kvality Jasné
Kompatibilné pre Huawei Honor Prípade Honor6x Honor8 Honor8a Honor9 Honor10
Kompatibilné pre Huawei Mate Prípade Mate 20 Mate 20 Pro Mate 20 Lite
Pôvod CN(Pôvodu)
Kompatibilné pre Huawei S Pro Prípade P20 Pro P30 Pro
Názov Značky kxdnteam
Spotrebované Tagy 3 etch Vysokej Top Design Originálne Milujúci Povolanie ružová swag capa
Mobilný Telefón Prípadoch Farba Tvrdené Sklo Zadný Kryt Čierny
Spotrebované Tagy 1 Mobilný Telefón Prípadoch Sa Vzťahuje.Mobilný Telefón Prípadoch Shell
Kompatibilné pre Huawei Y Prípad Y6 2018 Y9 2018 2019 Y9
Dizajn Mramor
Druh Pol-zabalené Prípade
Kompatibilné pre Huawei P Lite Prípade P20 Lite Lite P30

Súvisiace produkty