Doprava zadarmo 30 sily 500N,380mm strednej vzdialenosti,150mm zdvihu, pneumatické Auto Plynové Pružiny, tlmiče

€13.99

Nový produkt

1 položky

Štítky: 500N, kabinet pin, 150 mm tlmič, 528mm plyn jar, dvere výťahu, kompaktný valca, 230mm plyn jar, damper spring, uhol železa polica, 687mm plyn jar.

Poznámka: plyn jar môže byť prispôsobený podľa vašej žiadosti, by sa vám nepodarilo nájsť ten, ktorý je na našom obchode, neváhajte a na otázku, nám.To bude veľmi vítaný.

Zásielky:

1. Všetky položky bude dodávaný v rámci čas spracovania po prijímať platby.Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí.

2. DHL/UPS/Fedex Express zvyčajne trvá približne 3-5 pracovných dní do cieľa.A to je asi tak 5-8 pracovných dní od EMS alebo TNT.Hongkong Post Air Mail a Hongkong Post Vzduchu Parcely trvá 7 až 30 dní na loď, aby na celom svete.

3. Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek poistenie ,problémy a škody, ktoré spôsobené prepravnou službou takéto nehody, oneskorené alebo iné problémy.Okrem kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine.

Záruka a ručenie:

1. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v jednom týždni a musíte nás kontaktovať do 24 hodín od prijatia vášho nákupu

2. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

3. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo.Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

4. Pre všetky položky,prosím, zašlite prostredníctvom EMS alebo miestneho príspevok pri poslať späť.

Iné Politiky, Ktoré:

1. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

2. Prosím, zanechajte POZITÍVNU spätnú VÄZBU po prevzatí tovaru, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby.A budeme robiť to isté.Kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku po prijímať ho, budeme sa snažiť v našich silách úsilie, aby vás podporili.

3. Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa.Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme sa snažiť odpovedať vám čo najskôr.

4. Vážne Kupujúci Iba V Tom!Prosím, miesto cenovú ponuku, len ak súhlasíte so všetkými podmienkami.

Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 30cm x 10cm x 5cm (11.81in x 3.94in x 1.97in)
Druh pneumatické Auto Plyn Jar
Hmotnosť Balenia 0.100kg (0.22lb.)

Súvisiace produkty