HRC55 Hliníkovej zliatiny špeciálne volfrámové ocele frézovanie fréza loptu fréza zliatiny loptu konci frézovanie fréza 2 flauta R fréza 1-20 mm

€4.03

-54%

€8.94

Nový produkt

1 položky

Štítky: flauta nástroja, loptu nos cnc, okrúhle oceľové guľové, drevená flauta, loptu nos karbid, loptu ocele, miska, Čínsky Flauta, koniec mlyn taper, loptu konci mlyn, bludisko oceľová guľôčka.

AHOJ, vitajte na E&Mlyn Obchod

- Sme profesionálny výrobca, vývoj a výroba frézovacie nástroje. - Ponúkame rôzne nástroje pre vás .Môžete sledovať a vidieť viac. - Máte slobodný výber kolokačných, vybrať rôzne špecifikácie a ďalšie nástroje v našom obchode vám košíka a zaplatiť ich spolu.Pošleme na produkty, ktoré si si vybral ako balík. - Trvať ďalšie 3%~5% zľavu pri kúpe 5 kusov, alebo viac.

Špecifikácia

Názov produktu: HRC55 2 Flauta, Hliníkové Loptu Frézovanie fréza Rezanie Tvrdosť: 55° Flauta, Počet: 3 Flauta Materiál: Vysoko kvalitná karbidu ocele Rezný materiál: zliatina Hliníka, medi, zliatiny horčíka, plastové, die cast hliníkové...Platnými stroje: CNC obrábacie centrum, rytie stroj, vysoká rýchlosť stroj...

Tabuľka veľkostí

Ručné meranie môže byť chyba ±0,02 mm, prosím, pochopiť!

Spracovanie analýzy materiálu tabuľka

Tvrdosť výber rôznych produktov spracovanie nie sú rovnaké, správnu tvrdosť rozsah spracovania, môže nástroj predĺžiť životnosť!

Hladký povrch

Jemné brúsenie zrkadlo špirálovej drážky, hladký čip odstránenie aby sa zabránilo knifeCutting vynikajúce a hladké, drsnosť: Ra

0.6 um mikro častice

Pomocou 0.6 um micro častíc volfrámové ocele surovín, má vyššiu odolnosť proti opotrebeniu a strengthBelong na vysokej tvrdosti vysoká rýchlosť rezania aplikácie exkluzívne frézovanie fréza

Funkcie

Vysoko kvalitnej ocele, veľký čip odstránenie priestor, passivation čepele noža, hladký povrch.

O Dopravu

- Sme zaplatili 80% dodávky poplatok.Niekedy dodanie je zdarma. - Spracovanie objednávky v čase, keď je platba potvrdená, a budeme loď do 3 pracovných dní. - Obchodu je cezhraničná.Ak sa rozhodnete ekonomické logistiky, dodacia lehota je dlhšia a balík je ľahké sa stratiť.Ak potrebujete tento produkt naliehavo, prosím vyberte si štandardné alebo rýchle dodanie. - Odporúča sa, ak chcete skontrolovať, logistika každý týždeň po predávajúci dodáva tovar.Ak logistické informácie neboli aktualizované na dlhú dobu, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať tovaru a odpovedať vám čo najskôr. - Ak nie je tovar doručený do 90 dní po úhrade, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať tovaru a odpovedať vám čo najskôr.Úprimne dúfam, že E&Mlyn nástroje môžu splniť všetky vaše požiadavky.Prosím, užite si on-line nakupovanie.

Spätná VÄZBA

- Po prijatí produktu a používať ho, prosím, aktívne spätnú väzbu o vašej skúsenosti a návrhy! - Ak nie ste spokojní s tovarom, môžeme prijať výmeny a náhrady, alebo nás kontaktujte pred spor začína a diskutovať o riešenie!Prosím sledujte nás, nájdete u nás nakupovať rýchlejšie, keď si kúpite nabudúce!Tešíme sa na našu spoluprácu.

FAQ

Otázka : Ako sledovať expresné doručenie?A : Sledovať cez nasledujúci odkaz : ①www.17track.net ②global.cainiao.com Otázka: Ako môžem predísť extra vlastné poplatok?Odpoveď: Skontrolujte, s miestnymi DHL/TNT/UPS, že koľko hodnota faktúry je zadarmo vlastné poplatok.Potom povedzte nám a môžeme písať nižšiu cenu na faktúre.Otázka: Ako môžem vytvoriť veľké, aby s málo nižšiu cenu?Odpoveď: Ak potrebujete veľkú objednávku , môžete urobiť, nezaplatené objednávky.Potom skúste nás kontaktovať ohľadom ďalších podrobností.Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, náš zákaznícky servis, náš služby zákazníkom nájsť a odpovedať na vaše otázky v čase.

Pôvod CN(Pôvodu)
Flauta 3 Flauta
Rezanie materiálu Zliatina hliníka, medi, zliatiny horčíka, plastové, die cast hliníkové...
Platné Stroj CNC obrábacie centrum, rytie stroj, vysoká rýchlosť stroj...
Stupeň R0.1
Rezanie tvrdosť 55°
Materiál Volfrám Kobaltové Zliatiny
Povlak altin
Celková Dĺžka 50-150 MM
Druh Koniec Mlyn
Priemer 1-20 mm

Súvisiace produkty