Belle Očarený Rose Kúzlo Korálky Hodí Európe Náramky Autentické 925 Sterling Silver Červená Smalt Belle Ruže Kvet Kúzlo Urob Si Sám

€12.16

Nový produkt

1 položky

Štítky: prírodné ruby silver, eye of the devil krúžok, 925 silver, čínske vlasy svadby, apm monako, šperky kórejský štýl, meď hlavový most, Ružové Zlato, 14k kapela krúžok, black coral šperky.

O 925 Sterling Silver Rýdze Striebro je cenný kov spomínať v priebehu histórie pre svoju krásu, odolnosť, prirodzene aseptické a nadčasovosť.A To je vynikajúcou voľbou pre ľudí s citlivou pokožkou sa dostať mincový striebro šperky cez iné typy kovov, najmä v uchu piercingom.Označovaný štandardné 925, to sa odkazuje na 92.5% obsah čistého striebra v kovu, iné, 7.5% sa obvykle skladá z iných kovov, ktoré sa nemení, strieborná farba, ale zvyšuje jej tvrdosť.Ako na 99,9% čistého striebra je zvyčajne príliš mäkké pre šperky a môže byť ľahko ohnuté, poškriabané alebo poškodené, tak 925 sterling silver položka je oveľa viac spoločné a populárne.Starostlivosť O Mincový Striebro Šperky * neprechovávajte ho v šperky box alebo látkové taška, aby sa zabránilo oxidácii, keď nebudete nosiť. * uchovávajte mimo s inými kovové šperky, keď na sebe, aby sa zabránilo kolízii alebo oderu. * Vyhýbajte sa priamemu kontaktu s chemikálie, ako bielidlo alebo produkty pre domácnosť na čistenie a dokonca aj drevené povrchy. * Používať striebro, leštenie handričkou utrite ho, ak bola oxidovaného a otočením do čiernej na udržanie lesku.

O 925

Štýl Trendy
Kovové Pečiatky S925
Položka Druh Súpravy Šperkov
Tvar\vzor KOLO
Doprava Doprava Zadarmo
Číslo Modelu B1852617
Názov Značky BESTLYBUY
Šperky Nastaví Typ Náhrdelník/Náramok
Jemné alebo Módne Jemné
Príležitosti Párty,Svadba,Výročie,Zapojenie
Pohlavie Ženy
Materiál 925 Sterling Silver
Balenie Darčeková Krabička
Kovy Typ Striebro

Súvisiace produkty