Unisex Štýl Maľby Astronaut muž Ponožky Bavlna Harajuku Farebné Full Ponožky Žien Priestor Streetwear 1 Pár, Veľkosť 38-46

€1.61

-50%

€3.22

Nový produkt

1 položky

Štítky: harajuku top, tričko žena, harakuju streetwear, harakuju pančuchové nohavice, muž cool, harajuku tričko, harajuku hoodi, cool mužov, harakuju pin, víťazstvo biela.

Všeobecne platí, že by sme chceli vybrať čisté bavlnené ponožky pri výbere ponožky.

Zvyčajne ponožky s bavlny obsah viac ako 70% sa môže stať bavlnené ponožky.Pridaním bavlna, bavlna ponožky tiež potrebné pridať niekoľko funkčných vlákien udržiavať elasticitu ponožky.Stálosť a pohodlie.Spandex, nylon, akryl, polyester, atď.všetko sú veľmi časté funkčných vlákien.

Syntetické vlákna ponožky: zlepšenie komfortu, zvýšiť odolnosť voči oderu, antibakteriálne a dezodorant vlastnosti, absorpciu vlhkosti a potu, a rôzne funkčné požiadavky.Jednoducho kombinovať výhody a nevýhody každého vlákna, takže zmesových vlákien je produkt voľbou pre odborníkov.

1. [Je to 100% bavlna? ] Vyzýva len 100% bavlnená priadza, č. 100% bavlnené ponožky, pretože ponožka telo nemá elasticitu polyesterových vlákien spandex priadza a nevojde sa dobre, ponožky, neobsahuje latex priadze (pružnosť elastický), nie je stabilné, a päty nemá nylon posilnenie prednej a zadnej podpätky nie sú opotrebovaniu.Na konci, ponožky nemajú pružnosť a nie je možné ich nosiť.Čo je používanie ako ponožky?

2. [Robí ponožky obaľovanie? ] Vyzýva mnohí ľudia nevedia, rozdiel medzi fluffing a obaľovanie.Bavlna-obsahujúce ponožky sú správne pre fluffing.Podstatou vlákien je táto.Našli ste, že mäkšie chlpaté ponožky, lepšie pohodlie?

3. [Ponožky, ktoré sú najodolnejšie? ] Vyzýva odolnosť voči oderu druhov rôznych vlákien tkaniny, nylon (nylonové vlákno, športové série ponožky používať viac), B polyester (chemické vlákna, low-cost ponožky používať viac), C syntetické vlákna (rôzne suroviny zmiešať, funkčné série ponožky používať viac) D Čisté bavlnené vlákna má najhoršie, odolnosť proti oderu (bežné ponožky sú použité viac).

Spoločnosť bola založená v roku 2011.

Spoločnosť má dlhoročné skúsenosti v ponožky výroby.

Spoločnosť má viac ako 80 sady 168N a 200N ponožky stroje,

s ročným výkonom viac ako 5 miliónov párov ponožiek.

Zamerať sa na výrobu a vývoj: čisté bavlnené ponožky, módne ponožky, atď.;

zvlášť dobré na rozvoj súčasné módne trendy.

Vitajte na odoslanie dizajn koncepty alebo vzoriek,

a proces prispôsobený ponožky rôznych špecifikácií.

Vitajte na kontrolu v továrni.

Pre veľkoobchodné a dorpshipping zákazníkov, prosím, kontaktujte nás.

Číslo Modelu TT1201814
Nemravný Obrázok No
Hrúbka ŠTANDARD
vysoká Posádky
Ponožka Typ Príležitostné
Pôvod CN(Pôvodu)
So Sexuálnym Podtextom No
Materiál Spandex

Súvisiace produkty