ZD368 Ženy Čierna Čistá Kombinézu Dlho Priadza Sukne Šumivé Crystal nočný klub Strany Fáze Nosenie Tanečník Spevák Bling Kostýmy

€57.65

Nový produkt

1 položky

Štítky: kombinéza crystal, kombinéza nočný klub, nočný klub, jumpsuit spevák, kombinéza fáze, bling kombinézu, kombinéza spevák, jumpsuit fáze, čierne oblečenie, kombinéza tanec ženy.

Nočné kluby oblečenie,Party, oslavu vybavenie, prvotriedne kvalitné tkaniny, 3D tlač farieb,predstavených kryštály

*Šumivé Kryštály Jumpsuit * Sexy a Romantické. * Toto je ideálny pre Svadbu tanečnú párty, nočné kluby oblečenie,Party, oslavu oblečenie.Povedzte nám, prosím, vašu výšku a hmotnosť,zašleme vám správnej veľkosti Veľkosť grafu Poznámka: 1.Nasledujúce veľkosť informácií je meraná od kategoricky spevnené oblečenie. 2.Prosím, dovoľte 1-3 cm líšiť ,a táto položka má niektoré pružnosť. 3.Tam je trochu farby jednotlivých položiek a obrázkov. 4. Povedzte nám, prosím, vašu výšku a hmotnosť,zašleme vám správnej veľkosti.

Vlastná Veľkosť (povedz nám, Prosím, svoju veľkosť a dopĺňa takto)

1 poprsie =

2 pása=

3 boky=

4 feight=

5 hmotnosť=

O poslaní, Budeme posielať tovar do 5-7days po prijatí vašej platby a odpovedať sledovacie číslo na vás.Ak sa rozhodnete doprava zadarmo ,budete ho dostal asi 7-20 dní od EMS-ePacket.Ak chcete, aby ho dostal na krátky čas, poteší nás kontaktujte na odoslanie expresné a mali by ste zaplatiť za poplatok .Zašleme vám ju prostredníctvom UPS, FedEx TNT DHL,dodacia lehota cca 4-7 dní.

• dúfame, že naše produkty, vždy sa budete spokojní.Ak nie je niečo v poriadku, prosím, kontaktujte nás na prvýkrát, cez online chat systému, alebo e-mailom do 2 pracovných dní po príchode lepšie s obrázkami ak chcete zobraziť problém jasne.

• Ak sa potrebujete vrátiť, urobte to prosím do 2 dní po príchode, kupujúci je zodpovedná za poskytovanie poplatok.

• Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

• Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

• Predávajúci nie je zodpovedný za poplatok za odbavenie .

Dekorácie Appliques
Dodacia lehota Do 7 dní po platbe
Číslo Modelu ZD368
Položka Druh Kombinézach & Remienky
Názov ZD368 Ženy Sexy Jumpsuit
Vhodné pre Nočný Klub,Večierok,Oslavu
Veľkosť Free fit S-L
obloha Vysoko Postavených Kryštály, Kamene
Dĺžka Full Length
Model etapa nosenie
Pohlavie Ženy
Štýl 3D tlač
Fit Typ Chudá
Materiál Spandex,Polyester
Vzor Typ Mono Tlače
Názov Značky BUNODIS
Druh Kombinéza Jumpsuit Strany nosiť šaty

Súvisiace produkty