8Pcs Rozprašovačom 100 ml Fľaše Prázdne Fľaše Mini Travel Veľkosť Spreji Naplniteľné Kontajner Jasné Hmly Fľaše

€5.30

-38%

€8.68

Nový produkt

1 položky

Štítky: stroj rádio 2106, stroj opraviť rim, stroj košele mužov, stroj regály borf, stroj rádio s911, stroj sublim 6 1, stroj dať perly, stroj pneumatických zariadení, stroj holiaci strojček pro.

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

[Multi-Use]naplniteľné a hmlou jemné spreju, skvelé pre domáce, kúpeľňa, kuchyňa, aromaterapia,cestovanie.Si jeden hmly prázdne Fľaše Vody, ktoré môžete použiť s alkoholom, éterické oleje, kozmetické, upratovanie, varenie a osobnej starostlivosti.

[Mini Kabelku-Veľké]môžete len pack niektoré cestovné príslušenstvo sprej fľaše vo vašej batožiny alebo kabelke pre vašu cestu a na služobnú cestu a skôr ako veľkú fľašu vášho starostlivosti o pleť. 3.38 oz/100 ml veľkosti môžete vziať na lietadlo.

[Inovované & Nepresakuje Dizajn]jasné plastové fľaše má závit na fľaši úst, tesný a bezpečné spp uzavretie môžete vyhnúť tekuté bahno.

[Enviromentálne priaznivý]Tento naplniteľné spary fľaša obsahuje nulu jedovaté uistiť sa, že žiadne nebezpečenstvo preniknúť do vašich produktov.Každý hmly jemné fľaša v tejto balenie výrobku je odolný a je opakovane použiteľný.Nezabudnite čistiť ju po prvýkrát používate a uložiť ju dobre.

veľkosť:14.5*3.9 cm

Materiál:PET

farba:Transparentná

Obsah Balenia:

8 * Sprej Na Fľaše

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Pôvod CN(Pôvodu)
Veľkosť 300ml
Číslo Modelu Iné

Súvisiace produkty