Silikónové Prsia Formy Polovicu Tela Vysoký Golier Falošné Prsia Mastektómii Prsníka Protéza Ajusen pre Crossdresser Transgender

€237.37

-19%

€296.71

Nový produkt

1 položky

Štítky: shemale transsexuál, cyklus slnečnej, prsia formulára kremíka, prsia formulár, silikónové prsia na transsexuáli, silicon prsia umelé prsia, prsia kremíka, falošné prsia, rc wraith, 2400g.

Veľkosť produktu:

C pohár:obvod krku:33 cm,šírku ramien:34 cm,horné poprsie:88 cm,dolné poprsie:75 cm,pása:62 cm,full dĺžka:55 cm.vhodné pre výšku 150-170cm ,váha: 45--60cm.

D pohár:obvod krku:33 cm,šírku ramien:34 cm,horné poprsie:90 cm,dolné poprsie:75 cm,pása:63 cm,full dĺžka:55 cm.vhodné pre výšku 155-180 cm ,hmotnosť: 45--75kg.

E Pohár: obvod krku:33 cm,šírku ramien:34 cm,horné poprsie:93 cm,dolné poprsie:75 cm,pása:65 cm,full dĺžka:55 cm.wsuitable na výšku 155-185 cm ,váha: 55--75kg.

G cup: obvod krku:33 cm,šírku ramien:36 cm,horná poprsie:100 cm,dolné poprsie:79 cm,pása:65 cm,full dĺžka:58 cm.vhodné pre výšku 155-185 cm ,váha: 55--80 kg.Funkcia: Materiál: výrobok je vyrobený zo silikónu,ktorý je bezpečný, spoľahlivý, netoxický a bez chuti, non-alergické a pre organizmus neškodné.Okrem toho, že je mäkšie, pružnejšie, viac priedušná, ľahší na textúru, odolné vzhľad a vyzerá ako ľudské kože. 2 druhy prsia náplň: Hodváb, Bavlna Plné Prsia, ľahšie a mäkšie, aby prsia viac troch-dimenzionální, vhodné na dlhodobé nosenie.Prsia s silikónové mať realistický nádych, realistickejšie, viac vhodná pre ženy s mastektomii.Hrudník V tvare clavicle je výraznejšie, zväčší hrudníka, posilňuje zhromažďovanie, zvyšuje hĺbku poprsie a odráža hrdý hrudníka krivky.Krk výška kryt krku uzol, skryť chyby, a krku môže pretiahnuť na pokrytie koreni ucha a robiť to viac skryté a fit.Vhodný najmä pre ženy, ktorí nie sú spokojní s prsiami.Je vhodný aj pre mužov, ktorí chcú, aby sa stal ženy, ženy, ktoré šaty na párty, žien po mastektómii, transgenders, transvestiti, role-hráči, herci, atď.

služby:

Nebudeme zverejňovať skutočný obsah vo vnútri obalu.Ak máte akékoľvek otázky o produkte, kontaktujte nás, odpovieme do 24 hodín.sľubujeme, že každý zákazník s 100% v poriadku, že po predaj, servis.Boli sme vždy sa snažíme, aby to príjemné nakupovanie každý čas pre vás nákupu tu.

Umývanie starostlivosť informácie: Používanie mydla, suchý vzduch alebo jemný uterák umyť v teplej vode.Poznamenať:

Byť obzvlášť opatrní, keď sa to na prvý raz.Nie úsek to príliš ťažké.Nie úsek pohraničnej oblasti.Vždy zaobchádzajte s výrobkom opatrne a trpezlivo.

Skontrolujte položky, ktoré sú v dobrom stave, pred použitím.Uchovávajte mimo dosahu ostrých predmetov

V dôsledku mnohých faktorov, napríklad jasu obrazovky počítača, alebo na osvetlenie pri foto, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od internetových stránkach obrázok.

Rozmery sú merané manuálne, a tam môže byť mierne chyba 1-2 cm.

Položka Druh prsia formulár

Súvisiace produkty