Realistická Vagína Pre Mužov Masturbácia Pohár Pre Mužov Penis Masér Muž Masturbator Tenga Vlnité Vajcia Mäkké Erotické, Sexuálne Hračky Pre Človeka

€1.48

-34%

€2.26

Nový produkt

1 položky

Štítky: dick sklo, real sex silicone masturbator, fajčenie vibrátor pre človeka ústne, análny penis krúžok, vibrat, muž masturb, lcr, dildo drak, automatické mužov hračka, gay hračka.

Informácie O Produkte:

Rozbaliť tento silikónové vajcia a použite lubrikant zahrnuté aby si to pripravený.Potom posuňte seba a cítiť jeden z najlepších pocitov budete stále cítiť váš penis.Ako budete cítiť jemný pocit z rebrovaného cievka silikónové hodváb posuňte nad vami, začnete náplň s radosťou.To masturbácia, vajcia mimo predstavivosti vonkajší vzhľad a krásne balenie, aj ženy majú závislý!Tento nový dizajn výrobku myslenie je zamerané na žaluďa stimulácia, vnútorná štruktúra rôznych -- vyčnievajúce bod typ, vlnité, pavučinu typu.Kvalitné elastické živice materiál, ktorý nie je, len má dobrú pružnosť a má viac a rodné kože sú rovnaké, mäkké tactility.Čistenie je jednoduché a pohodlné, strachu, problémov vás je to dobrá voľba!Ako darček musí mu dať sladké a prekvapenie.

Položka Špecifiká:

Typ Položky: Jednorazové Vajcia Masturbator

Pohlavie: Muž

Materiál: TPE

Farba: Modrá (zvlnený), Zelená (klikateľné), Fialová (spider), Orange (twister), Ružová (stepper), Hnedá (jemný) (Random Dodávky)

Funkcie: Jednorazové, Prenosné, Zdravé

Veľkosť: 49 mm (D) x 49 mm (W) × 61mm (H)

Funkcie:

1.Poskytujú vlnitý typ ťažkých sociálno-semiotic sociálno-semiotic balík, mäkké priebežné potešenie ako vlny rastúce;vypuklé bod typ vnútorná konfigurácia rôznych protuberant stimulovať bod, poskytnúť kolísanie hnetenie, dotyk, a otáčať stimuláciu;sietí typu vnútorného plnené uninterruptedness stimulovať zásuviek a poskytuje 360-stupňový stimuláciu; - prosím, spolupracovať s mazivo na použitie!

2.Prevádzka je jednoduchá, ľahko sa prenáša,

3.Pre mužov, masturbovať, zlepšiť mužského pohlavia apatia, predčasná ejakulácia, impotencia na male adjutant terapia, atď.

4.Vhodný pre starších funkcia abate alebo dlhodobé život človeka; prekážka, poruchová muž a žena žijú v intenzívnej túžby, muž, človek, rozvedený alebo celibát,odporúča Najmä pre vysokú kvalitu života, skúsenosti z úspešného muža.

Funkcie:

Simuluje orálny sex

K dispozícii v šiestich neuveriteľné štýly

Každý vajcia zahŕňa dostatok lubrikant na jedno použitie

Vyrobený z TPE bez zápachu silikónový elastomér

Nubs a rebrá zvýšenie stimulácie

Jednoduché používanie a ovládanie

Vytvára jemný sania hluku pri používaní,

Slurping spôsobuje mierne vibrácie bez mechanických častí

Vodotesný, aby bezpečný pre použitie v sprche

Jeden čas používať žiadne čistiace potreby

Ako Používať:

1. slza balenia nálepky,

2. otvorte vonkajší "škrupiny", odstrániť masturbácia sady, mazivá a balenie mazivo valcové malý kontajner,

3. penis alebo masturbácia, sada vnútorného náteru rovnomerne mazivo,

4. penis celkom do masturbácia nastaviť, s rukou, hnetenie, lisovanie a hladiť, otočiť, milostivý pocit, pohodlné manipulácia stupňov, aby čo najviac príjemné masturbácia spôsobom.

Balenie Obsahuje:

Dôverné Balenie

1 * Vajcia Masturbator

Láskavo Pripomienka:

Budeme používať Diskrétny Balík chrániť vaše privacies.Nie je tam žiadna značka, no logo, žiadny popis obsahu na obale, len hlbokú farbu tašky alebo krabice.Nikto nevie, čo je vo vnútri.

Z dôvodu musíme zistiť kvalitu produktov, takže obale výrobku môžu byť otvorené.

Ak chcete vidieť viac podrobné fotografie produktov, kontaktujte náš služby zákazníkom zamestnancov.Budeme odpovedať vašej správy, akonáhle je to možné.

Názov Značky tenga
So Sexuálnym Podtextom No
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Masturbator pre Človeka Mužov Sexuálne Hračky Intímne Silikónové Automatické Vykurovanie
Commodity Quality Certification ce
Materiál SILIKÓNOVÉ
Nemravný Obrázok No
Veľkosť Dildo Anal Plug Butt Plug Gode Vibrator Sex Toys For Woman Gode Gay

Súvisiace produkty