500 ml Oleja, Dávkovač na Olej, Ocot Dávkovač Sklenené Fľaše so Merania Olej Postrekovač Dávkovač pre Kuchyni Varenie Nástroj

€11.94

-35%

€18.37

Nový produkt

1 položky

Štítky: dávkovač skleného pohára, loď omáčku, 2007 sklo, stlačte a opatrenie, notre dame t tričko, skla, rámovanie, olej, ocot, sliepky sklo, panna sklo, os sklo.

500 ml Oleja, Dávkovač na Olej, Ocot Dávkovač Sklenené Fľaše so Merania Olej Postrekovač Dávkovač pre Kuchyni Varenie Nástroj

Odrážky:

Vysoko kvalitné materiály: Toto dávkovanie oleja fľaša je vyrobená z vysoko kvalitného skla.Neobsahuje bisfenol A, a neobsahuje žiadne škodlivé látky, ktoré v oleji dávkovač fľaše.

Olej s dávkovačom: Tento štýlový olej fľaša je veľmi užitočná a veľmi vhodné na zdravé stravovanie, pretože to môže pomôcť zabrániť, aby príliš veľa oleja na jedlo.

Uloženie: jednoduché čerpadlo, vyhnúť sa odpadu, veľmi zdravé.

Olej a Ocot Dávkovač na Fľaše: Používa na to, aby olej, ocot, sójová omáčka a iné kvapaliny, na varenie a pečenie, alebo len na skladovanie alebo merania na stole.

Viacnásobné použitie: veľmi vhodné pre varenie typy, veľmi vhodný na striekanie.Vhodný na varenie, grilovanie, šalát, grilovanie, vyprážanie, pečenie chleba a grilovanie.

Kroky pre použitie:

1. Po stlačení a plniaca kvapalina, štipka elastické silikónové časť s vaším palcom a ukazovákom a stlačte tlačidlo.

2. Pri meraní a lisovanie, kvapalina je čerpaná do top meranie pohár.Môžete pochopiť počet a sila stlačenia podľa vášho používania požiadavky, tak, ako kontrolovať množstvo tekutiny v mernej pohár.

3. Naklonenie, bez otvorením horného krytu priamo vyliať kvapaliny vo meranie pohár.

Popis:

Materiál: Sklo

Veľkosť: 28 cm x 7,5 cm

Kapacita: 500 ml

Farba: Šedá

Vhodná pre scény: Kuchyňa, obývacia izba, piknikový gril, atď.

Package zahrnuté:

1*Olej S Dávkovačom

Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Sklo

Súvisiace produkty