Domáce Zvieratá Malé Zviera Hračky Hniezdo Dekorácie Zábavné Fitness Športová Činnosť Centra Schodov Škrečkov Chinchillas Morča Hračky

€2.46

-30%

€3.56

Nový produkt

1 položky

Štítky: škrečok držiteľ, gerbil dom, krmivo škrečkov, ježko stan, chinchilla úkryt, , chinchilla dreva, chinchilla kameň, škrečok tašky pre škrečky, hojdacia sieť veverička, chinchilla rebrík.

Popis Výrobku:

Typ položky:Malé Zvieratko Rebrík Hračka Materiál:PVC Farba:Ako na obrázku Funkcie:Odolné Veľkosť:12,5 cm/4.92"*12.5 cm/4.92"*12.5 cm/4.92"

Funkcie:

1. S farebný vzhľad, to je jasný a atraktívne pre malé zvieratá, aby ich chcete prehrávať. 2. Prijatie upevnenia na montáž, to je pevné a trvanlivé. 3. Veľkosť je malá, a to nie zaberajú veľa miesta. 4. PVC materiál je hladký a nepoškriabe malé domáce zvieratá.To je tiež netoxický materiál, ktorý je veľmi bezpečný. 5. Multi otvory dizajn, poskytuje miesto pre vaše zvieratko vyliezť a cvičenia, riešenie nuda.

Balík Obsahuje:

1 x malé pet hračka

Poznámky:

1. Prosím, aby 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie a 3-5 g na rozdiel medzi rôzne farby. 2. Vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť trochu odlišné od toho, čo môžete očakávať, prosím, nechajte ho. 3. 1.00 cm=0.39"

Pôvod CN(Pôvodu)
Súbor Typ Áno
Číslo Modelu Malé Zvieratko Rebrík Hračka
Materiál PVC

Súvisiace produkty