(14)Textílie+Gél Trubice Vankúš Corns a Mozole Prst Chránič Hallux Valgus Ortopédia Bunion Stráže na Nohy Starostlivosť Nástroj

€0.84

Nový produkt

1 položky

Štítky: hallux valgus ortopedické, pazúr prst, nohy prst, kukurica trubice, valgu, prst trubice, mozoľov valgus, kukurica gél trubice, mozoľov prst, prst trubice.

Popis výrobku:

Okamžite odpruženie a ochranu corns pomôcť zmierniť bolesť.

Absorbuje tlak a trenie zároveň uvoľňuje minerálneho oleja na upokojujú a hydratujú pokožku .

Ich mäkké textílie rukávy dýchať a ľahko úsek pre vlastné fit .

Nie chaotický lepidlá Trimmable Vankúše a chráni zároveň pomáhajú zjemniť.

Veľkosť: dĺžka=14+/-1 cm priemer=1.4 cm

DOPRAVA

1. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Tapetujem.sk je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.Nie sme zodpovední za nedoručila adresu.Vyhradzujeme právo účtovať prepravné opäť vrátený tovar vzhľadom na nesprávnu adresu.Vezmite prosím na Vedomie a označiť vaše telefónne číslo na platby, a to vám pomôže vaše produkt, aby sa dostali bezpečne a rýchlo.

2.Naše ceny nezahŕňajú žiadne clo alebo dane.

3.Všetky položky sú dodávané priamo z Číny a vyrobený v Číne Post Obyčajný Malý balík Plus alebo na Špeciálnej dráhe-YW .Môžete očakávať, že dostane položky v rámci 15-45 pracovné dni, ktorá závisí od polohy a rôzne colné odbavenie, ako aj faktorov iných ako Poštové Služby na ovládanie.Po 45 pracovných dní , ak nie ste ešte dostali to, prosím, kontaktujte nás.Ak kupujúci chcem dostať na položku viac a rýchlejšie, prosím, kontaktujte nás pre ďalšie expedičný poplatok.

PLATBY

1.Akceptujeme Alipay.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.Platba musí byť vykonaná v 7days dražby čas konca,inak, náš systém bude označte položky bez nároku na odmenu.Prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako je možné, ak majú nejaký problém.

KONTAKTUJTE NÁS

1.Úprimne dúfam, že sa môžeme mať radi, transakcie,AK je tam nejaký problém pre transakcie,Prosím neváhajte a kontaktujte nás slobodne.prosím, napíšte mi.dostanete odpoveď do 24 hodín.sme veľmi radi, aby vám pomohol.

2.Prosím, nenechávajte žiadnu negatívnu spätnú väzbu, ak žiadne oznámenie.Sme tiež mať právo opustiť spätnú väzbu na nekalé alebo neplatené transakcie.Vitajte na našich Tapetujem.sk shop!Príjemné nakupovanie, Pekný deň!

Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál SILIKÓNOVÉ
Položka Druh Starostlivosť O Nohy Nástroj
Veľkosť 1pcs
Číslo Modelu A0033
Zdroj Napájania Žiadne Elektrické
Druh Ortopedické Dodávky

Súvisiace produkty