S30VTA80 Nový&originál

€6.44

Nový produkt

1 položky

Štítky: modrá vec, altera ep4ce6, pms710, 5 v odľahlých, esp32 lora 915, arduino dosky wifi, bluetooth nízka spotreba, modul sx1278, lora jeden, mxm11p62.

Vitajte v našom obchode!

Drahý Priateľ,

Ďakujem veľmi pekne za vašu podporu.

Ak akékoľvek iné requirments, ktoré iných dodávateľov a nás neukázalo v Tapetujem.sk ,plz, kontaktujte nás na vytvoriť nový odkaz pre vás.

Pretože máme ešte veľké zásoby nemal odovzdať Tapetujem.sk.

Naša spoločnosť sa vysporiadať s elektronických komponentov, viac než 20 rokov v demestic trhu.Od roku 2006 sme začali export našich výrobkov, aby overea.Sme pracuje s jednoduchý, ale silný Filozofia:ldquoWhat je dôležité pre každého zákazníka je dôležité, aby Liheng Technológie (HK) CO.,S.R.O.

Záručná doba je 3 Mesiace.

Platby

Pri nákupe na Tapetujem.sk, vaše platby sú chránené Escrow.Sledovať, aby v ktorejkoľvek fáze pôrodu online a cítiť v bezpečí, že platba bude uvoľnená len dodávateľovi po potvrdení prijatia vašej objednávky.S Escrow, detailov o vašej kreditnej karte sú nikdy vystavená.

Prepravné podmienky

Na zaručenie dodacia lehota a bezpečnosti dodávky, sme LEN schopní loď položka na krajín

uvedené v Poštovné a Balenie.

Záruka

3 Mesiace Záruka.Kúpiť s dôverou!

Spätná väzba:

Milí Kupujúci, vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Servisu, budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.

Kontaktujte nás:

Staráme sa o našich vážených kupujúci, ak máte nejaké otázky, náš Služby Zákazníkom štáby bude veľmi rád pomôže.Snažíme odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné, avšak vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď.Prosím, dovoľte 24 obchodných hodín pre nás odpoveď.

Ďakujeme za vašu podporu!

Dúfame, že každý má príjemnú služobná cesta v našej predajni, a vítam vás na poďte ďalej!

Číslo Modelu S30VTA80 Nový&pôvodné%
Kompatibilné Značka/Model ŽIADNE
Názov Značky WSMY
Pôvod KR(Pôvodu)

Súvisiace produkty