SM-25 Skrutky Vysokej Pevnosti Prepojovacia Izolant Fanúšikov

€1.41

Nový produkt

1 položky

Štítky: elektrické prípojnice, prepojovacia, vysoká, bar zem, prepojovacia svorka, 63a istič, 18650 box, wago, 14 volt prípojnice, prepojovacia medi.

AUTOBUS-BAR IZOLÁTORY SÉRIE

Položky.č. :SM-25 Pevnosť v Strenth(lbs):500 Torgue Strenth(ftlbs):6 Napätie Vydržať(kv):6 Scre(mm):6

FAQ

Q: ste výrobcu alebo obchodná spoločnosť?A: Sme výrobcom a ktoré sa špecializujú na svorkovnica na 20 rokov.

Otázka:máte E - katalóg?Môžete mi poslať katalóg mať kontrolu všetkých vašich výrobkov?Odpoveď: Áno , Máme.Prosím, kontaktujte nás on-line alebo pošlite e-mail na zaslanie katalógu.

Otázka: Môžete poskytnúť vzorky ?Sú vzorky zadarmo ?Odpoveď: Áno,poskytujeme bezplatné vzorky, ak množstvo nie je príliš veľa, ale doručenia poplatok je potrebné zaplatiť zbierať.

Značka príbeh

Jinghong Electric Co., Ltd bola založená v roku 1997. špecializuje sa na výrobu svorkovnica, svorkovnica, priemyselné plug&zásuvky, izolované svorkovnice a ostatné elektrické príslušenstvo.Teraz Výrobky majú viac ako 100 series a kryt 1000 špecifikácia, že prešiel TUV、CE、ROHS、 SASO、EAC、CQC certifikát a štátu vynález patentov.JINH je komplexný podnikový výroba a obchodovanie, vybavený avantgardnou výrobných a testovacích zariadení.produkty sa predávajú po celom domáci trh a zahraničný trh, ako je Čína, veľká BRITÁNIA, Taliansko, Španielsko, Poľsko, Rusko, Tukey, Brazília, Južná Afrika, Juhovýchodná Ázia a Blízky Východ.Pre globálnu priemyselnú automatizáciu, osvetlenie, elektrická energia, prístroje, nové energie, komunikácie a iné odvetvia, ktoré poskytujú vynikajúce produkty a služby.Za posledných 20 rokov, JINH bolo lipnutie na konkurencieschopné ceny, vysoká kvalita, advanced performance products, aby spĺňali meniace sa požiadavky trhu, v dlhodobej spolupráce so zákazníkmi bola v súlade chvály.

Torgue Pevnosť 6
Model SM-25
Aplikácia Pripojenie Drôt
Farba Červená
Napätie Vydržať 6kv
Číslo Modelu SM-25
Certifikát CE
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Skrutky a bez skrutiek
Pevnosť V Ťahu 500
Názov Značky JINH
Materiál Kov MOSADZ

Súvisiace produkty