Neónový nápis pre Bada Bing Lady Neónové Svetlo Neón Žiarovka prihlásiť Pivo Bar club Hra izba remeselníci sklenenej tube light Decor lampy na predaj

€186.85

-21%

€236.52

Nový produkt

1 položky

Štítky: neónové svetlo prihlásiť listov, fortnite hra lampy, g9, mačka izba lampy, google neónové svetlo, neónové svetlá prihlásiť, gamystye neon, prasiatko živice, žiarovka g9 led, neon citovať.

Tento odkaz je pre Vlastné Neónové značky,VEĽKOSTI sú 30x18 (vxš) cm= cm (kovový rám) Prosím, povedzte nám vašu predstavu, alebo pošlite nám svoje obrázok/LOGO,môžeme urobiť free design pre vás po vašu platbu!!Všetky neons sú zvyčajne nainštalované na kovový rám,ak potrebujete vymazať alebo maľované plastové dosky,prosím, kontaktujte nás,vďaka!

100% hand-made, plyn-plný, real sklo trubice!NIE plastové rúrky svetlá alebo LED znamenie.Ponúkame ručne Real Sklo Trubice Neónové Nápisy.Príznaky môžu byť ponechané na 24 hodín denne po celý rok.Príznaky sú namontované na pevné čierne alebo jasné, Lexan podklad.Neónové nápisy sú poháňané 100 -240 v, transformátory, ktoré zapojte do štandardnej zásuvky.Dodávame visí hardvéru budete musieť dostať svoje zaregistrujte sa a pracuje pre vás.Pokiaľ vonkajší prihláste sa žiada neónové nápisy sú pre vnútorné použitie. 1 rok záruka na všetky komponenty, dvojročná záruka je k dispozícii za príplatok.Najlepšia ponuka pre vás!Znamenie je jedinečný a 100% RUČNE Spoľahlivé predávajúci BEST VYSOKÁ KVALITA NEÓNOVÉ ZNAČKY !Ideálne pre bary a kluby a domov rekreácia!Pútavý, vysoko kompaktný z ďaleko!Rýchle dodanie 3 až 6 dní po vašu platbu, dodávané v 3 do 15 pracovných dní na väčšine regiónov vrátane Ameriky,veľkej BRITÁNIE, AU a Canda, atď, Poštovné dverí k dverám pre všetky naše položky, Táto položka bude dobre zabalený v krabici plnené s mäkkou penou na ochranu položky počas jej doručenia.AK z nejakého dôvodu nie ste spokojní s našimi výrobkami,, jednoducho sa obráťte na nás pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu,vďaka

Platby: 1.Akceptujeme Alipay paypal.

2.Platba musí byť vykonaná do 5 dni od objednávky.

3.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova, Platby musia byť ukončené do 5 dní.Poštovné : 1.Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

2.Doprava zadarmo pre väčšinu krajín,aby sa pridal rôznych dopravných spôsobom bez žiadosti zákazníka.Najrýchlejší čas je 4 pracovné dni, najpomalší čas je 18 pracovných dní doba dodania závisí na miesto určenia.

3.Pre našich VIP zákazníkov, ponúkneme viac flexibilné žiadosť, aby sumu, na použitie rýchle doručenie služby pre vás.Návrat : 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 15 dní vrátiť to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď kupujúcim, ak nie je žiadny problém.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám všetky svoje peniaze späť, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a balenie so všetkým príslušenstvom v cene, Po oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Tapetujem.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.O nás: 1.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

2.To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!Ďakujeme !

Názov Značky Gamystye
Neónové značky Balík obsahuje Neónové značky Balík obsahuje
Neónové značky Prepínač Štýl Stlačte tlačidlo Zdobené Reštaurácia spálne
Neónové značky Zdroj Napájania šnúrový-elektrické svetelné umenie
Vlastné neónové značky free design, po zaplatení
Svetelný Tok neónové svietidlo, prihláste sa ručne
Neónové značky materiál Skutočné Sklenených trubíc, Kovový rám,plastov atď.
Funkcie Umenie neónové lampy, super jasné
Priemerná Životnosť (hod) Nad 3 roky Žiariviek
Neónové značky Vhodné pre 110v-240v S reťazca vo vnútri obalu, ideálny pre zavesenie na okne
neónový nápis veľkosť známky v palca pre kovový rám
Položka Druh Žiariviek
Číslo Modelu 2018 Nové neónové svetlo G006529
Záruka Celý 1 Rok Záruka
Lúč Uhol(°) Pivný Bar, Pub neónový nápis
Farebná Teplota(K) 150k
neónový nápis plavidlá Ručné
Certifikácia LVD
Neónové farby značky červená,žltá,modrá,zelená,fialová,biela,ružová atď
Základný Typ G9
Farebná Teplota Príroda White(3500-5500K)
Neónové značky Príkon 20-80 w neon pivo značky Osobné
Napätie 110-240V
Aplikácia Inžinierske

Súvisiace produkty