Smart Hodinky Prípade Pre Hua mi To mazfit Stratos 3 Chrániť Kryt TPU Soft Shell Pre Xiao mi To mazfit Stratos3 Silikónové

€0.80

-9%

€0.88

Nový produkt

1 položky

Štítky: oppo smart hodinky, náramok stratos 3, prípade stratos 3, amazfit huami, lemfo smart hodinky, muž smart hodinky, mazfit pípne, amazfit gtr popruh, stratos, amazfit stratos.

Smart Hodinky Prípade Pre Hua mi To mazfit Stratos 3 Chrániť Kryt TPU Soft Shell

Nárazuvzdorný:sa Môže týkať štyroch rohoch a po stranách Hodinky, ktoré ponúkajú úplnú ochranu pre vaše hodinky Poškriabaniu-dôkaz anti-kolízie.Chráni hodinky pred nárazmi a poškriabaním.Presné výrez: vhodné pre všetky tlačidlá a otvory na Hodinky.Ľahký prístup do všetkých kontrol, tlačidlá, snímače Elegantný a ľahký dizajn, ktorý dodáva minimálne objemné na hodinky.Nebudete mať žiadnu záťaž na vaše zápästie od vašej práce na cvičenie Špeciálne Dizajn: Určené pre riešené zahŕňa yourGalaxy Sledovať bočné hrany a dokonale.Pre vaše Hodinky vytvoriť módny štýl.Rôzne Farby si môžete vybrať, prispôsobiť váš Smart Hodinky, aby sa zmestili vaše nálady a oblečenie v každodennom živote a vaše Hodinky vytvoriť módny štýl.Zbrusu Nový Vysoko Kvalitný Množstvo:1pc Materiál:tpu PC Prípad pre Hua mi To mazfit Stratos 3 balenie obsahuje:Len ochranné prípade, Sledujte Nie Je Súčasťou balenia) 1 x Ultra Tenkú Ochranu Nárazníka Plný puzdro Poznámky: 1. Prosím, dovoľte 1-2cm tolerancie vzhľadom na ručné meranie. 2. Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Druh Prípadoch
Pôvod CN(Pôvodu)
Aplikácia Veková Skupina Dospelý
Názov Značky OOTDTY

Súvisiace produkty