Streetwear Tričko Mužov Mládež Fashion Street Biele šaty Slim Jeseň v Európskom Štýle 2019 Hombre Smart Casual Mužské Košele MOOWNUC

€16.82

-38%

€27.13

Nový produkt

1 položky

Štítky: zelené šaty tričko pre mužov, zlaté šaty tričko pre mužov, camisa sociálne masculina košeľu, 100 bavlnené šaty, košele pre mužov, čierne a červené šaty tričko pre mužov, gáza tričko pre mužov, dlhý rukáv tepelnej spodná bielizeň, košele pre mužov, zákazku šaty, košele pre mužov, biele voľné šaty, košele pre mužov.

/ Vitajte V Našom Obchode!MOOWNUC, Aby Život Viac Elegantné!

Poznámky:Táto veľkosť je Európska veľkosť,nie USA/Ázijské veľkosť,Prosím, povedzte mi, vaša výška a hmotnosť.Ja vám pomôžem, potvrďte svoju veľkosť.

/ Veľkosť Informácií

/ Product Zobraziť

Rôzne obrazovke počítača sa môže zobraziť rôzne farby, dokonca aj vtedy, ak je rovnakej farby.Takže prosím, aby rozumné farebný rozdiel.

/ O Nás

/ Veľkosť Popis

1.Pretože ručné meranie,môže byť 1-3 cm chyba (1 palec=2.54 cm 1 cm=0.39 palca). 2.Prosím, venujte pozornosť veľkosti, štandardu.Ázijské veľkosti sú o dve veľkosti menšie ako Americké/Európska veľkosti. 3.Prosím, vyplňte svoju výšku a váhu v poradí, poznámky,budeme vám poskytnúť správnu radu.

/ Doprava Politiky

1.Budeme loď položky out do 2-5 dní( Pracovné dni )po vykonané platby. 2.Položky dorazí v 7-35 pracovných dní na celom svete zvyčajne.A čas príchodu závisí aj od niektorých faktorov a rôznych oblastiach.Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

/ Vrátenie Tovaru

1.Vaša spokojnosť je našou prioritou.ak nie ste spokojní s položkami s akýchkoľvek dôvodov, môže byť vrátený v pôvodnom stave do 14 dní od doručenia a my vám ponúknuť plnú náhradu spolu s prepravné náklady alebo odoslať nahradenie vám do 3 pracovných dní, hneď ako sme prijatia vrátenie tovaru.Ale ak tam nie je problém s kvalitou tovaru, kupujúci by mali platiť pre návrat nákladnej dopravy.

/ Pripomienky

1.Sme závislí na spokojnosti zákazníkov, aby uspeli.Preto svoju pozitívnu spätnú väzbu z 5 HVIEZDIČIEK je veľmi dôležité pre nás.Ak ste spokojní s našimi položky,venujte Prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. 2.Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť.Prajeme vám príjemné nakupovanie čas.

Textílie Typ Broadcloth
Číslo Modelu NSH1068
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Pohlavie MUŽI
Štýl Príležitostné
Názov Značky moownuc
Vzor Typ Tlač
Materiál Polyester
Košele Typ Ležérne Košele
Rukáv Štýl Pravidelné
Položka Druh Košele
Uzavretie Typ Jediný Breasted
Golier Zase dole Golier

Súvisiace produkty