Č.S111 JESŤ, SPAŤ, JDM Japonsko Závodné Auto Samolepky a Nálepky Nepremokavé Auto Okno Reflexné Dvere Auta Obtlačky

€4.15

-30%

€5.93

Nový produkt

1 položky

Štítky: spať, jesť, jesť, spať squat, drift plagát, auto plagát na stenu, obrázok vozidla, jesť, spať dlho, spať, jesť, jdm obrázok, jesť, spať hry, auto plagát.

Reflexná Auto a Motocykel Samolepky a Nálepky

Aplikácia: Naneste na hladký povrch auto/motocykel/múr, atď.dekorácie. Funkcia: Ľahko držať a odstrániť,žiadne lepidlo pobyt;Nepremokavé;Reflective.Doba použiteľnosti: 3~5 rokov

veľkosť:12x6.8 cm

O Farebný Rozdiel

Aby sa zabránilo unneccessary nedorozumenia, prečítajte si prosím nasledovné vysvetlenia.Tu sú 6 rôznych bežne používaných farieb, vľavo fotografia bola vzal za normálneho svetla, vľavo fotka je isté, ale vzal Pod bleskové svetlo.To ukazuje, reflexné účinok nálepky.Nie je žiadne PS techonogy a modifikáciu tejto fotografie.Tam exsit niektoré farba rozdiel, pretože reflexné častice v nálepky materiálu,bude sa zobrazovať rôzne farby, keď nálepky povrchu stretnúť s iného uhla,temparature,jas svetla.To len odráža kvalitu našich materiálov.V Hydro umenie obchode,všetky nálepky fotografie boli vzal pod flash light,všetky sú reflexné účinok foto.Keď sa zobrazí položky,vyskytol nejaký farebný rozdiel.Ak si mysli to,prosím, zvážte dvakrát, než si ho objednať.

Pokyny:

1.Vyčistite oblasť, ktorú chcete použiť obtlačok na,uistite sa, že nie je prach. 2.Peal na odtlačkový zo zadnej 3.Stick na povrch,a zbaviť vzduchu. 4.Prosím, všimnite si, že nemusíte použiť nálepky na vaše auto/motocykel po vosk,vosk robí nálepky lepiť vratkých;a prosím, nie držať v daždivý deň.

Dizajn Slová
Druh Lepiť Nálepky
Názov Značky Hydro umenie
Funkcia reflexná;nepremokavé;ľahko držať a odstrániť.
Životnosť 3~5 rokov
Položka Druh Nálepky
Umiestnenie Nálepky Celé Telo
Druh Materiálu 3M
Model OEM
Typ Nálepky Iné
Miesto Pôvodu Čína (pevninská časť)

Súvisiace produkty